skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Container bulk handling voor de schroot industrie

 • Blog

Innovatieve producten voor container bulkhandling schroot industrie

Bent u regelmatig bezig met het laden en lossen van containers in de bulkhandling schroot industrie? Dan weet u als geen ander dat hier veel tijd en energie in kan gaan zitten als u niet van de juiste hulpmiddelen gebruik maakt. Bij VAKO Transport Systems ontwikkelen wij laad- en lossystemen waarmee u uw containers snel, efficiënt en veilig kunt laden en lossen. Wij bedenken technische oplossingen voor de container bulkhandling schroot industrie, zodat u uw werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. We behandelen graag een aantal laad- en lossystemen om u een indruk te geven van het gemak van onze producten om bulkgoederen mee te laden en lossen.

container bulk handling schrootindustrie

Stationaire containersystemen

Allereerst gaan we het hebben over onze stationaire containersystemen. Deze systemen zijn vooral voor het laden en lossen van bulkgoederen ontwikkeld. Ideaal dus voor de container bulkhandling schroot industrie. Afhankelijk van het type goederen, kunt u er ook containers mee laden. WIj hebben de VAKO stationaire containersystemen zelf ontwikkeld. Ze worden allemaal volledig hydraulisch aangedreven. Onze stationaire containersystemen producten zijn:

 • Het VAKO portaal systeem. Dit stationaire containersysteem pakt, transporteert en kiept zeer veilig. Het kan een 20, 30 of 40 ft ISO-container van de trailer oppakken, transporteren naar de stortplaats en leeg kiepen op een lopende band of in een hopper.
 • De VAKO kieptafel. Met dit systeem kunt u zeer degelijk en veilig uw containers leeg kiepen. U kunt een VAKO kieptafel op vrijwel elke positie plaatsen en proportioneel bedienen. De lading wordt zo gecontroleerd gelost.
 • De VAKO stationaire steillader. Met dit mobiele containersysteem kunt u zeecontainers, met de deuren aan de voorzijde, verticaal, wegzetten. U kunt de container dus optimaal en maximaal vullen. Heel handig dus voor de container bulkhandling schroot industrie, want juist voor los gestorte producten is deze manier van laden een uitkomst.

Mobiele containersystemen

Wij hebben nog een soort ander systeem ontwikkeld, dat het werk in de container bulkhandling schroot industrie gemakkelijker maakt. Dat zijn de mobiele containersystemen. Deze zijn in drie categorieën op te splitsen, namelijk mobiele containersystemen voor het lossen, voor het laden of voor beide. Producten die hieronder vallen zijn:

 • Het mobiele VAKO container kiepframe. Hiermee kunt u met elk standaard containerchassis een container uitkiepen.
 • De VAKO container kieper. Met dit containerhandling systeem kunt u zeecontainers tot wel 60° uitkiepen. Dit systeem kan op vrijwel elk vrachtautomerk en alle trailers worden gebouwd.
 • De VAKO steillader. Dit product is bedoeld om containers (met deuren aan de voorzijde) rechtop te zetten en zodat de container optimaal en maximaal gevuld kan worden.

Meer weten over container bulkhandling schroot industrie?

Wilt u graag meer weten over onze innovatieve producten voor de container bulkhandling schroot industrie? Of bent u geïnteresseerd in onze stationaire containersystemen of mobiele containersystemen? Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Bel naar 071 – 341 07 05 of stuur een ons mail via info@vakotransportsystems.nl.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN