skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Container bulkhandeling voor de foodindustrie

  • Blog

VAKO containersystemen voor bulkhandeling

De afgelopen jaren is het transporteren van bulkgoederen steeds meer alomvattend en belangrijk geworden. Producten als koffie, graan en suiker kunnen sneller en meer efficiënt vervoerd worden met de juiste containersystemen. Om die reden is VAKO altijd bezig met innovatie oplossingen op het gebied van bulkhandeling voor de food industrie. VAKO (stationaire) containersystemen zijn namelijk vooral ontwikkeld voor het laden en lossen van bulkgoederen. Lees hieronder hoe de hydraulische systemen van VAKO u helpen met bulkhandeling voor de food industrie.

Bulkhandeling voor graan

Als er één product is onder de bulkgoederen waarbij goede laad- en lossystemen belangrijk zijn, dan is het bij graan. De grootste graanproducenten ter wereld kiezen niet voor niks vaak voor de beste laad- en lossystemen om de efficiëntie te optimaliseren. Onze containersystemen zorgen dan ook voor maximaal gewicht voor elke lading en geoptimaliseerde laad- en lostechnieken voor een zo snel mogelijke afhandeling van het laden en lossen van graan.

Bulkhandeling voor koffie

De wereld van koffie heeft de laatste jaren veel veranderingen doorgemaakt. Zo zijn er veel verschillende soorten koffie populairder geworden en is het aanbod enorm divers geworden. Meer speciale koffieproducten dienen te worden verkocht en daarmee zo efficiënt mogelijk getransporteerd, geladen en gelost te worden. Efficiënte laad- en lossystemen zijn dan ook nodig om in de groeiende vraag te voorzien. Dat veel koffiesoorten hiermee een bulkgoed zijn geworden, helpt doordat de noodzaak voor kleine verpakkingen verdwenen is. De stationaire systemen van VAKO zijn hier dan ook perfect voor geschikt.

Bulkhandeling voor suiker

Met de systemen van VAKO kan suiker sneller dan ooit geladen en gelost worden. Door middel van onze verticale laadsystemen blijft de kwaliteit van suiker gewaarborgd, wordt er afgerekend met dekristallisatie en behoren stofdeeltjes definitief tot het verleden. Ook kunnen we met onze systemen grotere hoeveelheden suiker vervoeren en opslaan. Dit kan allemaal geregeld worden door één bestuurder.

Meer informatie over bulkhandling in de foodindustrie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van container bulkhandeling voor de food industrie door VAKO? Bent u geïnteresseerd in hoe onze stationaire containersystemen of mobiele containersystemen u daarbij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Bel naar 071 – 341 07 05 of stuur een ons mail via info@vakotransportsystems.nl.

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN