skip to Main Content

Unieke trailer voor Loonbedrijf Hopmans

Eind December heeft VAKO Transport Systems aan Loonbedrijf Hopmans uit Wieringerwerf een unieke trailer afgeleverd.

Op speciaal verzoek van de Fa. Hopmans heeft VAKO een gebruikte Bulthuis trailer met aluminium bak aangekocht. Deze bak is vervolgens voorzien van een hardox liner aan de binnenzijde, verstevingingsrongen aan de buitenzijde van de bak, een hydraulisch bedienbare achterklep, hydraulische aandrijving van de knevels en er zijn mulitkappen opgebouwd.

Vervolgens is de trailer voorzien van een disselconstructie die het mogelijk maakt deze trailer achter een landbouwtrekker te koppelen. Deze dissel is voorzien van een hydraulische overbrenging voor de gestuurde achteras. Ook is er een hydrauliekpomp en ventiel gemonteerd waarmee vis de aftakas van de trekker de kiepcilinder kan worden bediend. Voor dit doeleinde is de trailer ook voorzien van een aluminium olietank.

Verder is voorzien in een elektronische verbinding tussen de trekker en de trailer o de verlichting en het kiepventiel te bedienen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een omvormer voor 12 naar 24 volt DC.

Al met al is het een unieke trailer geworden die samen met de landbouwtrekker een machtige combinatie vormt.

Inmiddels heeft de Fa. Hopmans er al een aantal weken mee gewerkt en zijn de ervaringen zeer positief. Wij wensen de Fa. Hopmans nog veel plezierige draaiuren met de combinatie.

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN