skip to Main Content

Maak kennis met het VAKO team: Bink van Drongelen

Maak kennis met het VAKO team!

VAKO Transport Systems B.V. breidt uit! Per 1 juni a.s. start onze collega Bink van Drongelen.
Bink stelt zich aan jullie voor:

Na diverse studies en stages in de metaalbewerking te hebben gedaan, wist ik het zeker: hier word ik enthousiast van en wil ik verder in ontwikkelen en dus heb ik mijn werk in deze branche gezocht. Na bij diverse bedrijven de nodige ervaring te hebben opgedaan, zocht ik naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden. Via #VNOM uitzendbureau ben ik in 2021 bij VAKO terechtgekomen in de functie van Constructiebankwerker/Lasser. Ik ben dus niet helemaal nieuw meer bij VAKO en heb al aan diverse leuke projecten kunnen meewerken. Ik voelde me gelijk op mijn plek. Prettige collega’s en mooi werk waar je goed in kan groeien door in teamverband te werken maar ook door zelfstandig te werken. Het is een mooi bedrijf, klein team waar iedereen elkaar helpt en ondersteunt als dat nodig is. Ik ben blij dat ik nu officieel bij VAKO in dienst ben gekomen en hoop hier nog lang te kunnen werken!

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij VAKO Transport Systems B.V.?
Neem contact met ons op via: m.wulffers@vakotransportsystems.nl

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN