skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

SAMENWERKING Pacton Trailers B.V. en VAKO Transport Systems B.V.

VAKO Transport Systems B.V. bouwt sinds 2007 de 20”/95° steillader.

De handling

Een trailer geschikt om standaard 20” ISO containers verticaal te kunnen plaatsen om zo los materiaal optimaal te laden. De steillader kantelt hierna de geladen container horizontaal terug op de trailer. Om tot een optimale aslastverdeling te komen, kan de container over het chassis geschoven worden. Het hoeft geen betoog dat het transport van het geladen product hierna alle voordelen heeft van vervoer per zeecontainer.

Sterkte

Het volledig (beheerst) manoeuvreren van deze beladen container geeft hele grote krachten op het kiepsysteem en het onderstel van de trailer. Twee jaar geleden hebben we, met alle kennis van eerdere projecten, de trailer compleet opnieuw ontworpen. Vanwege de extreem hoge eisen die aan de trailer gesteld worden, hebben we naar een partner gezocht die deze kwaliteit zou kunnen leveren. We hebben in Pacton Trailers B.V. uit Ommen een passende partner gevonden.

Samenwerking

Pacton is een betrouwbare partner die meedenkt in het ontwerp en gezamenlijk (met onze engineers) zijn we tot een maatwerk chassis gekomen. Wat ook heel belangrijk is, is dat we met Pacton ook een partner hebben die flexibel kan zijn in haar planning en het ingaan op specifieke eisen van de klant. VAKO en Pacton realiseren op deze manier een Nederlands kwaliteitsproduct wat inmiddels over de gehele wereld wordt ingezet.

Service

Wanneer nodig, kunnen we gebruik maken van het (internationale) netwerk van service en sales partners van Pacton om zodoende onze klanten te kunnen ontzorgen op het gebied van deze steillaad oplossing.

Innovatie

Zowel Pacton als VAKO streven naar een langdurige strategische samenwerking waarin we naast de steillaad trailers ook op het gebied van productontwikkeling elkaar hebben gevonden.

Iets voor u?

VAKO Transport Systems B.V. en Pacton Trailers B.V. uw specialisten en partners in transport.

 

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN