skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Servicemonteur. Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

VAKO innoveert met nieuwe uitvoering afdeksysteem

VAKO is sinds 2006 specialist in het ontwerpen en produceren van container handling- en afdeksystemen.Β VAKO bouwt sindsdien de vouwkappen voor de landbouw- en grondverzetkippers en daarnaast de multikap afdeksystemen voor de snelverkeer kippers.Β De geproduceerde systemen kenmerken zich door hun doordachte ontwerp en duurzaamheid.

VAKO’s nieuwste innovatie betreft de verbinding tussen het tandwiel, aandrijfas en de hefarm. Waar deze onderdelen in het verleden in een vast geheel werden gelast, dit vanwege de grote krachten die op dit systeem komen, is het VAKO gelukt om een sterke demontabele oplossing te ontwerpen. Nu zijn deze onderdelen eenvoudig uiteen te nemen zodat reparaties en onderhoud kosten efficiΓ«nt uitgevoerd kunnen worden. Voordeel voor de klant dus!

Het nieuwe systeem is volledig uitwisselbaar met bestaande aandrijfkasten. Dus ook in geval van een reparatie aan een bestaand systeem, kan men overstappen op de nieuwe uitvoering.

Zullen wij voor u een aanbieding maken of wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op (071-3410705 ofΒ info@vakotransportsystems.nl).

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN