skip to Main Content

Kieptafel

Kieptafel 20”-45” 45°- 60°
Container (Un)loading Solution

Een tweede stationair container kiepsysteem is de “Kieptafel”. Dit multifunctionele kiepsysteem wordt op basis van behoefte gebouwd voor zowel: 20-,30,-40- en 45 ft. Containers, of eventueel een combinatie waar verschillende containers op geplaatst kunnen worden. Hierdoor wordt de maximale inzetbaarheid volledig benut. Een ander punt wat naar behoefte bepaald wordt is de kiephoek. Deze kan variëren tot 60°. Dit is zeer afhankelijk van het type bulkgoederen. Voor moeilijk losbare bulkgoederen bestaat de mogelijkheid, door middel van een aanpassing, een kiephoek te creëren tot 90°. Dit is voornamelijk van toepassing bij het lossen van “food”producten, waarbij het belangrijk is dat container volledig gelost wordt, om contaminatie te voorkomen.

De aansturing van de kieptafel is eenvoudig en na een gedegen instructie makkelijk te bedienen door middel van drukknoppen op de besturingskast of doormiddel van een afstandsbediening. De handbediende twistlocks en containerdeur-openhouders kunnen als optie ook hydraulisch bediend worden. Bovendien bestaat de mogelijkheid deze applicaties doormiddel van sensoren en signaleringen te bewaken.

VOORDELEN VAN DE KIEPTAFEL

 • Voor het eenvoudig lossen van containers in Hoppers of afvoer banden;
 • Volledig hydraulisch, dus zeer hoog gebruiksgemak;
 • Zeer veilig, alles op afstand bedienbaar zoals: kiepen en de twistlocks vast zetten;
 • Instelbare snelheid. In 5 minuten kan een container gelost worden;
 • Het kiepchassis kan voor diverse containers toegepast worden. Zoals: 20”,30”, 40”,45”;
 • Het kiepchassis kan onder verschillende kiephoeken, (afhankelijk v.d.) bulkgoederen lossen.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.