skip to Main Content

Kiepframe

 • Kwalitatief Maatwerk
 • Onderhoudsarme Producten
 • Jarenlange Ervaring
 • Deskundig Advies
 • Oerdegelijk A-merk

Voordelen van een kiepframe

 • Voor het eenvoudig lossen van containers;
 • Optioneel volledig hydraulisch uit te voeren, door middel van een powerpack, dus zeer hoog gebruiksgemak, zeer hoge bedrijfszekerheid;
 • Snelheid, Er kan in 3 minuten een container gelost worden;
 • Het kiepchassis kan losgekoppeld worden van de trailer en kan d.m.v. monteerbare poten op elke gewenste plek achtergelaten worden (of d.m.v. een heftruck).

Self supporting kiepframe 20”-40”, 45°- 60° voor op containerchassis

Ten behoeve van het plaatsen van een self-supporting kipframe op verschillende containerchassis, hebben wij een kipframe ontwikkeld, dat op de twistlocks van het containerchassis gekoppeld wordt, zodat de oplegger incidenteel ingezet kan worden als “Containerkieper”. Een andere prettige bijkomstigheid, wat als groot voordeel gezien kan worden, is dat het kipframe, eventueel met container losgekoppeld kan worden van de oplegger, met standaard afzetpoten voor- en achterop of met hydraulische bedienbare steunpoten (optie) op locatie achtergelaten kan worden en deze op een later tijdstip weer opgehaald kan worden. Door zijn compactheid kan het kiepframe ook makkelijk opgeborgen worden. Door zijn eenvoud en dat het geen rollend voertuig betreft, heeft het als voordeel dat er weinig slijtagedelen zijn en dat er beperkt onderhoud moet worden uitgevoerd. Uitvoerbaar met diesel/benzine of elektro powerpack.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Wij doen al jaren naar tevredenheid zaken met VAKO Transport Systems B.V. In overleg is er veel mogelijk. Een bewezen en degelijk afdeksysteem dat kwalitatief goed aansluit bij onze Alasco kippers.

Tijmen Oude Alink – Gebr. Poppink Reutum BV – Alasco Dumperbouw

multikap stoter truckservice b.v.

Voor Stoter Truckservice B.V. is VAKO Transport Systems B.V. al jarenlang een betrouwbare partij voor de opbouw van multikappen. Stoter maakt gebruikt van multikappen voor ons eigen transportbedrijf en voor onze handel in voorraad kiptrailers. De flexibiliteit en meerdere mogelijke manieren van opbouw zorgen ervoor dat wij veel met VAKO samenwerken. De multikappen werken snel en zijn hunterproof, dat is wat wij nodig hebben voor het werk waarvoor ze gebruikt worden!

Gerard Vlastuin – Stoter Truckservice B.V.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN