skip to Main Content

Stationaire containersystemen

Onze stationaire systemen zijn ontwikkeld voor het lossen van bulkgoederen, maar enigszins afhankelijk van het type goederen, bestaat ook
de mogelijkheid om containers te laden.  Alle stationaire container systemen zijn door ons ontwikkeld.
Alle systemen worden volledig hydraulisch aangedreven.

Kiepportaal

Het VAKO portaal systeem pakt, transporteert en kiept zeer veilig. Het is een stationair containersysteem dat een 20, 30 of 40 ft ISO-container van de trailer kan oppakken, naar de stortplaats kan transporteren en leeg kan kiepen in een hopper of op een lopende band. Dankzij een PLC-besturing zijn alle handelingen vanaf het aankoppelen van de twist Locks volledig automatisch. Uiteraard behoudt u door de zeer degelijke afstandsbediening steeds de controle. Doordat de loopkatten, waarmee de container getild en getransporteerd wordt, hun eigen hydraulische voorziening hebben is er geen sprake van hydraulische leidingen of slangen naar boven en is het systeem ook in de voedingsmiddelenindustrie absoluut op z’n plaats. Doordat de twist Lock balken een 3-D functie hebben kan de container ook in scheve posities worden opgepakt en worden weggezet. Geen heftruck of reachtruck meer nodig!

Kieptafel

De VAKO kieptafel is een zeer degelijk en veilig systeem om uw containers leeg te kiepen. Op vrijwel elke positie te plaatsen en proportioneel te bedienen zodat de lading gecontroleerd wordt gelost. Voeding elektrisch of via verbrandingsmotor. Tot 30 – 40 ton en een kiphoek tot 60°.

Steillader

De VAKO stationaire steillader is een containerhandling systeem welk is ontwikkeld om zeecontainers, met de deuren aan de bovenzijde, verticaal, weg te zetten. Op deze wijze wordt de container optimaal en maximaal gevuld. Juist voor los gestorte producten, al dan niet in in liner, is deze manier van laden een uitkomst. De VAKO stationaire steillader pakt de volle container, tot 30 ton, weer op en trekt deze weer horizontaal. Doordat alle handelingen volledig hydraulisch zijn hoeft men, afhankelijk van het te laden product, door de hydraulisch gestuurde deurdrangers, niet meer omhoog te klimmen. Een zeer veilig systeem!

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!    Back To Top

    Bel mij terug

    Laat uw telefoonnummer achter en
    wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.