skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Stationaire containersystemen

 • Kwalitatief Maatwerk
 • Onderhoudsarme Producten
 • Jarenlange Ervaring
 • Deskundig Advies
 • Oerdegelijk A-merk

Onze stationaire systemen zijn ontwikkeld voor het lossen van bulkgoederen, maar enigszins afhankelijk van het type goederen, bestaat ook
de mogelijkheid om containers te laden.  Alle stationaire container systemen zijn door ons ontwikkeld.
Alle systemen worden volledig hydraulisch aangedreven.

Kiepportaal

Het VAKO portaal systeem pakt, transporteert en kiept zeer veilig. Het is een stationair containersysteem dat een 20, 30 of 40 ft ISO-container van de trailer kan oppakken, naar de stortplaats kan transporteren en leeg kan kiepen in een hopper of op een lopende band. Dankzij een PLC-besturing zijn alle handelingen vanaf het aankoppelen van de twist Locks volledig automatisch. Uiteraard behoudt u door de zeer degelijke afstandsbediening steeds de controle. Doordat de loopkatten, waarmee de container getild en getransporteerd wordt, hun eigen hydraulische voorziening hebben is er geen sprake van hydraulische leidingen of slangen naar boven en is het systeem ook in de voedingsmiddelenindustrie absoluut op z’n plaats. Doordat de twist Lock balken een 3-D functie hebben kan de container ook in scheve posities worden opgepakt en worden weggezet. Geen heftruck of reachtruck meer nodig!

Kieptafel

De VAKO kieptafel is een zeer degelijk en veilig systeem om uw containers leeg te kiepen. Op vrijwel elke positie te plaatsen en proportioneel te bedienen zodat de lading gecontroleerd wordt gelost. Voeding elektrisch of via verbrandingsmotor. Tot 30 – 40 ton en een kiphoek tot 60°.

Steillader

De VAKO stationaire steillader is een containerhandling systeem welk is ontwikkeld om zeecontainers, met de deuren aan de bovenzijde, verticaal, weg te zetten. Op deze wijze wordt de container optimaal en maximaal gevuld. Juist voor los gestorte producten, al dan niet in in liner, is deze manier van laden een uitkomst. De VAKO stationaire steillader pakt de volle container, tot 30 ton, weer op en trekt deze weer horizontaal. Doordat alle handelingen volledig hydraulisch zijn hoeft men, afhankelijk van het te laden product, door de hydraulisch gestuurde deurdrangers, niet meer omhoog te klimmen. Een zeer veilig systeem!

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Wij doen al jaren naar tevredenheid zaken met VAKO Transport Systems B.V. In overleg is er veel mogelijk. Een bewezen en degelijk afdeksysteem dat kwalitatief goed aansluit bij onze Alasco kippers.

Tijmen Oude Alink – Gebr. Poppink Reutum BV – Alasco Dumperbouw

multikap stoter truckservice b.v.

Voor Stoter Truckservice B.V. is VAKO Transport Systems B.V. al jarenlang een betrouwbare partij voor de opbouw van multikappen. Stoter maakt gebruikt van multikappen voor ons eigen transportbedrijf en voor onze handel in voorraad kiptrailers. De flexibiliteit en meerdere mogelijke manieren van opbouw zorgen ervoor dat wij veel met VAKO samenwerken. De multikappen werken snel en zijn hunterproof, dat is wat wij nodig hebben voor het werk waarvoor ze gebruikt worden!

Gerard Vlastuin – Stoter Truckservice B.V.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN