skip to Main Content

Mobiele containersystemen

Onze mobiele container systemen kunnen we opsplitsen in 2 categorieën, het betreft lossen, laden of beiden.

kiepframe1

Kiepframe

Met het mobiele VAKO container kiepframe kunt u met elk standaard containerchassis een container uitkiepen. Doordat het systeem uitgevoerd wordt met een brandstofmotor, behoeft uw truck niet hydraulisch uitgerust te zijn. Het systeem kan een 20 ft container van max 30 ton tot 60° uitkiepen.
Het systeem is heel eenvoudig met een vorkheftruck op het containerchassis te plaatsen. Kan evt. ook met afzetpoten uitgevoerd worden zodat er geen heftruck nodig is voor het afzetten.

container-kiep-systeem-2

Kiepsysteem

De VAKO container kieper is een containerhandling systeem die zeecontainers tot maximaal 60° kan uitkiepen. Het systeem kan op vrijwel alle vrachtauto-merken en alle trailers worden gebouwd. Door het gebruik van een (dubbele) onderbouwcilinder wordt de ruimte van uw truck optimaal benut.
Tot maximaal 30 ton en mogelijk tot 40 ft ISO-container.

steillader-mobiel-2

Steillader

De VAKO steillader is een mobiel containerhandling systeem welk is ontwikkeld om zeecontainers, met de deuren aan de bovenzijde, verticaal, weg te zetten. Op deze wijze wordt de container optimaal en maximaal gevuld. Juist voor los gestorte producten, al dan niet in een liner, is deze manier van laden een uitkomst. De VAKO steillader pakt de volle container, tot 30 ton, weer op en trekt deze op het chassis. Doordat alle handelingen volledig hydraulisch zijn hoeft men, afhankelijk van het te laden product, door de hydraulisch gestuurde deurdrangers, niet meer omhoog te klimmen. Een zeer veilig systeem!

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!    Back To Top

    Bel mij terug

    Laat uw telefoonnummer achter en
    wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.