skip to Main Content

Mobiele containersystemen

 • Kwalitatief Maatwerk
 • Onderhoudsarme Producten
 • Jarenlange Ervaring
 • Deskundig Advies
 • Oerdegelijk A-merk

Onze mobiele container systemen kunnen we opsplitsen in 2 categorieën, het betreft lossen, laden of beiden.

kiepframe1

Kiepframe

Met het mobiele VAKO container kiepframe kunt u met elk standaard containerchassis een container uitkiepen. Doordat het systeem uitgevoerd wordt met een brandstofmotor, behoeft uw truck niet hydraulisch uitgerust te zijn. Het systeem kan een 20 ft container van max 30 ton tot 60° uitkiepen.
Het systeem is heel eenvoudig met een vorkheftruck op het containerchassis te plaatsen. Kan evt. ook met afzetpoten uitgevoerd worden zodat er geen heftruck nodig is voor het afzetten.

container-kiep-systeem-2

Kiepsysteem

De VAKO container kieper is een containerhandling systeem die zeecontainers tot maximaal 60° kan uitkiepen. Het systeem kan op vrijwel alle vrachtauto-merken en alle trailers worden gebouwd. Door het gebruik van een (dubbele) onderbouwcilinder wordt de ruimte van uw truck optimaal benut.
Tot maximaal 30 ton en mogelijk tot 40 ft ISO-container.

steillader-mobiel-2

Steillader

De VAKO steillader is een mobiel containerhandlingsysteem, ontwikkeld om zeecontainers, met de deuren aan de bovenzijde, verticaal, weg te zetten. Zo wordt de container optimaal en maximaal gevuld. Juist voor losgestorte producten, al dan niet in een liner, is deze manier van laden een uitkomst. De VAKO steillader pakt de volle container, tot 30 ton, weer op en trekt deze op het chassis. Doordat alle handelingen volledig hydraulisch zijn, hoeft men, afhankelijk van het te laden product, door de hydraulisch gestuurde deurdrangers, niet meer omhoog te klimmen. Een zeer veilig systeem!

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Wij doen al jaren naar tevredenheid zaken met VAKO Transport Systems B.V. In overleg is er veel mogelijk. Een bewezen en degelijk afdeksysteem dat kwalitatief goed aansluit bij onze Alasco kippers.

Tijmen Oude Alink – Gebr. Poppink Reutum BV – Alasco Dumperbouw

multikap stoter truckservice b.v.

Voor Stoter Truckservice B.V. is VAKO Transport Systems B.V. al jarenlang een betrouwbare partij voor de opbouw van multikappen. Stoter maakt gebruikt van multikappen voor ons eigen transportbedrijf en voor onze handel in voorraad kiptrailers. De flexibiliteit en meerdere mogelijke manieren van opbouw zorgen ervoor dat wij veel met VAKO samenwerken. De multikappen werken snel en zijn hunterproof, dat is wat wij nodig hebben voor het werk waarvoor ze gebruikt worden!

Gerard Vlastuin – Stoter Truckservice B.V.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN