skip to Main Content

Containersystemen

 • Kwalitatief Maatwerk
 • Onderhoudsarme Producten
 • Jarenlange Ervaring
 • Deskundig Advies
 • Oerdegelijk A-merk

Innovatieve containersystemen

voor de transportwereld

Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkelen en maken van laad- en los systemen om hiermee uw containers snel, veilig en efficiënt te laden en lossen. Ons belangrijkste doel is vooral om uitdagingen en problemen van onze klanten te begrijpen en te analyseren en dan om te zetten in de juiste technische oplossingen. Daarbij hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard en flexibiliteit die we door onze jarenlange ervaring kunnen bieden. Dit alles zorgt voor innovatieve oplossingen en dragen ook bij aan uw succes.

VAKO Containersystemen staan garant voor betrouwbaarheid en veiligheid. Of u nu kiest voor mobiele- of stationaire laad- en/of lossystemen, u kunt bij ons terecht!

Stationaire systemen

VAKO stationaire containersystemen zijn vooral ontwikkeld voor laden en lossen van bulkgoederen. Afhankelijk van het type goederen is het ook mogelijk om containers te laden. Alle stationaire containersystemen zijn door ons ontwikkeld en worden volledig hydraulisch aangedreven.

vako-kieptafel-1

Mobiele systemen

Onze mobiele containersystemen kunnen we opsplitsen in 3 categorieën, het betreft lossen, laden of beiden.

steillader-op-voorraad-3

Waarom VAKO containersystemen?

 • Veilig
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsarm
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
 • Oerdegelijk A-merk
 • Makkelijk te bedienen
 • Efficiënt laden- en lossen

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Kröger Nutzfahrzeuge uit Duitsland heeft het leveren van kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. Toen we steeds meer vraag kregen naar afdeksystemen voor grondkippers, zijn we op zoek gegaan naar een partner die onze kernwaarden het beste onderschrijft. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en dat kan alleen als alle partners waarmee wij werken er hetzelfde over denken. Daarin hebben wij elkaar steeds beter leren kennen en is VAKO Transport Systems B.V. ondertussen zeker een partner die onze kernwaarden van KWALITEIT en SERVICE onderschrijft. Daarom bouwen we graag samen met VAKO Transport Systems B.V. verder aan ons merk Kröger TERRALINER in Nederland en daarbuiten.

Symen van der Veen
Verkoop Kröger en Agroliner

Wij doen al jaren naar tevredenheid zaken met VAKO Transport Systems B.V. In overleg is er veel mogelijk. Een bewezen en degelijk afdeksysteem dat kwalitatief goed aansluit bij onze Alasco kippers.

Tijmen Oude Alink – Gebr. Poppink Reutum BV – Alasco Dumperbouw

Voor Stoter Truckservice B.V. is VAKO Transport Systems B.V. al jarenlang een betrouwbare partij voor de opbouw van multikappen. Stoter maakt gebruikt van multikappen voor het eigen transportbedrijf en voor de handel in (voorraad) kiptrailers. De flexibiliteit en meerdere mogelijke manieren van opbouw zorgen ervoor dat Stoter veel met VAKO samenwerkt. De multikappen werken snel en zijn hunterproof, dat is wat nodig is.

Gerard Vlastuin – Stoter Truckservice B.V.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN