skip to Main Content

Containersystemen

Innovatieve containersystemen

voor de transportwereld

Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkelen en maken van laad- en los systemen om hiermee uw containers snel, veilig en efficiënt te laden en lossen. Ons belangrijkste doel is vooral om uitdagingen en problemen van onze klanten te begrijpen en te analyseren en dan om te zetten in de juiste technische oplossingen. Daarbij hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard en flexibiliteit die we door onze jarenlange ervaring kunnen bieden. Dit alles zorgt voor innovatieve oplossingen en dragen ook bij aan uw succes.

VAKO Containersystemen staan garant voor betrouwbaarheid en veiligheid. Of u nu kiest voor mobiele- of stationaire laad- en/of lossystemen, u kunt bij ons terecht!

Stationaire systemen

VAKO stationaire containersystemen zijn vooral ontwikkeld voor laden en lossen van bulkgoederen. Afhankelijk van het type goederen is het ook mogelijk om containers te laden. Alle stationaire containersystemen zijn door ons ontwikkeld en worden volledig hydraulisch aangedreven.

Mobiele systemen

Onze mobiele containersystemen kunnen we opsplitsen in 3 categorieën, het betreft lossen, laden of beiden.

Waarom VAKO containersystemen?

 • Veilig
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsarm
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
 • Oerdegelijk A-merk
 • Makkelijk te bedienen
 • Efficiënt laden- en lossen

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

multikap stoter truckservice b.v.

Voor Stoter Truckservice B.V. is VAKO Transport Systems B.V. al jarenlang een betrouwbare partij voor de opbouw van multikappen. Stoter maakt gebruikt van multikappen voor ons eigen transportbedrijf en voor onze handel in voorraad kiptrailers. De flexibiliteit en meerdere mogelijke manieren van opbouw zorgen ervoor dat wij veel met VAKO samenwerken. De multikappen werken snel en zijn hunterproof, dat is wat wij nodig hebben voor het werk waarvoor ze gebruikt worden!

Gerard Vlastuin – Stoter Truckservice B.V.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.