skip to Main Content

Over ons

Over VAKO Transport Systems

Wilt u meer efficiëntie, veiligheid, gemak, en winst-genererend laad- en los materieel? VAKO geeft u het advies en de oplossingen die u nodig heeft om daarmee te slagen.

Wat we doen

VAKO biedt u verscheidene producten voor het laden, lossen en het afdekken van alle soorten van los vervoerde bulkgoederen.

Sinds de oprichting van VAKO zijn er zeer innovatieve afdek- en container handling systemen ontworpen.

Naast deze expliciete VAKO producten assisteert VAKO assisteert u graag met uw wensen op het gebied van laden, lossen en afdekken van bulkgoederen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw materieel dan heeft u die nu gevonden. Met een VAKO product koopt u jarenlange ervaring, ontwikkeling en vertrouwen!

Neemt u gerust contact met ons op.

Vacatures

Kijk voor de actuele vacatures op onze vacaturepagina

Voorwaarden

Al onze leveringen en diensten voeren wij uit onder de Metaalunie voorwaarden. Klik op de knop hieronder om de metaalunie voorwaarden te bekijken.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

multikap stoter truckservice b.v.

Voor Stoter Truckservice B.V. is VAKO Transport Systems B.V. al jarenlang een betrouwbare partij voor de opbouw van multikappen. Stoter maakt gebruikt van multikappen voor ons eigen transportbedrijf en voor onze handel in voorraad kiptrailers. De flexibiliteit en meerdere mogelijke manieren van opbouw zorgen ervoor dat wij veel met VAKO samenwerken. De multikappen werken snel en zijn hunterproof, dat is wat wij nodig hebben voor het werk waarvoor ze gebruikt worden!

Gerard Vlastuin – Stoter Truckservice B.V.

Blogs

laatste ontwikkelingen

Voordelen van een staalconstructie

Bent u benieuwd of u moet kiezen voor een staalconstructie? VAKO Transport Systems vertelt u in dit blog wat de vijf voordelen zijn van het kiezen voor een staalconstructie. Wilt…

LEES VERDER

Meer informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

    Back To Top

    Bel mij terug

    Laat uw telefoonnummer achter en
    wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.