skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Servicemonteur. Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Over ons

 • Kwalitatief Maatwerk
 • Onderhoudsarme Producten
 • Jarenlange Ervaring
 • Deskundig Advies
 • Oerdegelijk A-merk

Over VAKO Transport Systems

Wilt u meer efficiëntie, veiligheid, gemak, en winst-genererend laad- en los materieel? VAKO geeft u het advies en de oplossingen die u nodig heeft om daarmee te slagen.

Wat we doen

VAKO biedt u verscheidene producten voor het laden, lossen en het afdekken van alle soorten van los vervoerde bulkgoederen.

Sinds de oprichting van VAKO zijn er zeer innovatieve afdek- en container handling systemen ontworpen.

Naast deze expliciete VAKO producten assisteert VAKO assisteert u graag met uw wensen op het gebied van laden, lossen en afdekken van bulkgoederen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw materieel dan heeft u die nu gevonden. Met een VAKO product koopt u jarenlange ervaring, ontwikkeling en vertrouwen!

Neemt u gerust contact met ons op.

Vacatures

Kijk voor de actuele vacatures op onze vacaturepagina

Voorwaarden

Al onze leveringen en diensten voeren wij uit onder de Metaalunie voorwaarden. Klik op de knop hieronder om de metaalunie voorwaarden te bekijken.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Kröger Nutzfahrzeuge uit Duitsland heeft het leveren van kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel staan. Toen we steeds meer vraag kregen naar afdeksystemen voor grondkippers, zijn we op zoek gegaan naar een partner die onze kernwaarden het beste onderschrijft. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en dat kan alleen als alle partners waarmee wij werken er hetzelfde over denken. Daarin hebben wij elkaar steeds beter leren kennen en is VAKO Transport Systems B.V. ondertussen zeker een partner die onze kernwaarden van KWALITEIT en SERVICE onderschrijft. Daarom bouwen we graag samen met VAKO Transport Systems B.V. verder aan ons merk Kröger TERRALINER in Nederland en daarbuiten.

Symen van der Veen
Verkoop Kröger en Agroliner

Wij doen al jaren naar tevredenheid zaken met VAKO Transport Systems B.V. In overleg is er veel mogelijk. Een bewezen en degelijk afdeksysteem dat kwalitatief goed aansluit bij onze Alasco kippers.

Tijmen Oude Alink – Gebr. Poppink Reutum BV – Alasco Dumperbouw

Voor Stoter Truckservice B.V. is VAKO Transport Systems B.V. al jarenlang een betrouwbare partij voor de opbouw van multikappen. Stoter maakt gebruikt van multikappen voor het eigen transportbedrijf en voor de handel in (voorraad) kiptrailers. De flexibiliteit en meerdere mogelijke manieren van opbouw zorgen ervoor dat Stoter veel met VAKO samenwerkt. De multikappen werken snel en zijn hunterproof, dat is wat nodig is.

Gerard Vlastuin – Stoter Truckservice B.V.

Blogs

laatste ontwikkelingen

Commercieel medewerker binnendienst (+/- 24 uur)

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie? Zoek jij een commerciële uitdaging? Werk jij graag in een klein en hecht team? Wij zijn op zoek naar een…

LEES VERDER

VAKO Transport Systems is begunstiger van

Meer informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN