Afdeksystemen

1 VAKO-kap aluminium

De VAKO-kap aluminium afdeksystemen worden voornamelijk gebruikt op achteroverkippers en kiptrailers. Maar ook op gronddumpers, containers en landbouwkippers worden ze vaker toegepast. Het systeem is zeer robuust en degelijk en dekt uw lading nagenoeg geheel af.

2 VAKO-vouwkap aluminium

De VAKO-vouwkap aluminium afdeksystemen worden vooral gebruikt op gronddumpers, containers en landbouwkippers. Het systeem is zeer sterk en dekt uw lading  goed af. Dit systeem sluit hoger af waardoor er hogere koppen te laden zijn. Bovendien vouwt de klep zich klein op waardoor het goed op lage bakken toepasbaar is.

3 VAKO-1-zijdenkap aluminium

De VAKO–zijdekap aluminium afdeksystemen worden met name gebruikt op 3-zijden- en achteroverkippers. Maar ook op gronddumpers, containers en landbouwkippers worden ze toegepast. Het systeem is zeer robuust en degelijk en dekt uw lading nagenoeg geheel af.

VAKO-kap Light

De VAKO-kap Light afdeksystemen worden toegepast op silagewagens en containers en landbouwkippers. Het systeem is zeer robuust en degelijk en dekt uw lading af met net of zeil. Hoge koppen worden geheel afgedekt. Het is een licht systeem en beide luiken kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend.

VAKO-kap Extra Light

De VAKO-1-zijdenkap  afdeksystemen worden gebruikt op landbouwkippers, achteroverkippers en kiptrailers. Maar ze kunnen ook op gronddumpers en containers worden toegepast. Het systeem is zeer licht en degelijk en dekt uw lading nagenoeg geheel af. Monteren van een systeem kan al in 1 dag!

VAKO Afdeksystemen zijn universeel en passen elke bak