skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Commercieel medewerker Binnendienst.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Container chassis

Container chassis met kiepframe

VAKO Transport Systems is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van laad- en lossystemen. Hiermee laadt en lost u uw containers veilig, snel en efficiënt. Wij maken onder andere een kiepframe voor een standaard chassis van 20 ft en 40 ft voor containervervoer. Het is namelijk ons doel om de uitdagingen en problemen van onze klanten te begrijpen, die te analyseren en te vertalen naar de juiste technische (transport) oplossingen. Daarbij hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard en flexibiliteit die we door onze jarenlange ervaring kunnen bieden.  Heeft u een mobiel kiepframe voor uw container chassis nodig? Ook dan hebben we bij VAKO de juiste oplossing voor u. U leest er hieronder meer over.

Waarom VAKO containersystemen?

 • Veilig
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsarm
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
 • Oerdegelijk A-merk
 • Makkelijk te bedienen
 • Efficiënt laden- en lossen

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Kiepframe op nieuw container chassis

Er zijn vele soorten containers die dagelijks over weg en water worden vervoerd. Zo is er voor vrijwel elk soort lading wel een passende soort standaard formaat container waarmee elke vervoerder uitstekend uit de voeten kan. Zo is er de standaard zeecontainer, de Reefer, de platformcontainer, de bulkcontainer, tankcontainer, hard top container, open top container en de zogenaamde ‘bouwunit’. VAKO Transport Systems bouwt voor u een kiepframe zodat u de bulkcontainer verticaal kunt laden.

Self-supporting kiepframe

Met het mobile VAKO container kiepframe, kiept u met elk standaard container chassis een container uit. Wij ontwikkelden een kipframe dat op de twistlocks van een container chassis gekoppeld kan worden. Hiermee is het mogelijk een self-supporting kipframe op verschillende containerchassis te plaatsen. Het selfsupporting kiepframe kan een container van 20”-40” 45⁰-60⁰ uitkiepen. Zo kan de oplegger ingezet worden als containerkieper. Het systeem is uit te voeren met diesel/benzine of een elektro powerpack.

Het loskoppelen van het kipframe

Een prettige bijkomstigheid is dat het kipframe losgekoppeld kan worden van de oplegger, eventueel met container. Het kan op locatie achtergelaten worden en op een later tijdstip weer opgehaald worden door afzetpoten voor- en achterop of met de optionele hydraulisch bedienbare steunpoten. Bij het afzetten is er dus geen heftruck nodig. Door zijn compactheid kan het kiepframe ook gemakkelijk opgeborgen worden. Aangezien het om een eenvoudig, niet-rollend voertuig gaat, heeft het weinig slijtagedelen. Er hoeft dus slechts beperkt onderhoud uitgevoerd te worden.

De voordelen van een kiepframe op een container chassis

Een self-supporting kiepframe op een container chassis heeft een aantal voordelen:

 • Een container van 20”-40” 45⁰-60⁰ uitkiepen
 • Het lossen van containers is eenvoudig
 • Het lossen gaat snel, in drie minuten kan een container gelost worden
 • Het systeem heeft een zeer hoog gebruiksgemak en een hoge bedrijfszekerheid, door dat het optioneel volledig hydraulisch uitgevoerd kan worden door middel van een powepack
 • Het kiepchassis kan losgekoppeld worden van de trailer en door middel van de monteerbare poten (of een heftruck) op elke gewenste plek worden achtergelaten

Kiepchassis aangepast aan uw wensen

Wij beschikken over jarenlange ervaring met het bedenken en maken van oplossingen voor de transportsector. Hiervoor hebben we een eigen tekenkamer met ervaren engineers tot onze beschikking. Zij weten precies tegen welke problemen u als vervoersbedrijf aanloopt en kunnen dan ook goed met u sparren. Met hun kennis en creativiteit weten ze altijd een oplossing op maat voor u uit te werken.

Afhankelijk van wat u wilt laden en lossen ontwerpen we dan een kiepchassis voor u dat u op uw oplegger kunt plaatsen. Zo wordt uw normale oplegger geschikt om containers leeg te kiepen. Afhankelijk van van het verwachte laadgewicht zorgen we voor een hydraulisch kiepsysteem op maat.

In eigen huis vervaardigd

Onze ontwerpen worden in eigen huis gerealiseerd: van het maken van de onderdelen, tot aan de assemblage. Ook het installeren van de hydrauliek van het kiepsysteem en eventueel de poten, nemen we als hydrauliek specialist voor onze rekening.

Dankzij onze strategische partners, kunnen we uw nieuwe kiepframe ook de juiste oppervlaktebehandeling geven. Zo ziet hij er niet alleen netjes uit, maar is hij ook bestand tegen de elementen. Dit verlengt de levensduur en maakt hem makkelijk om schoon te spuiten.

Met VAKO Transport Systems heeft u een partner die alles voor u regelt. U geeft aan wat uw wensen zijn, en wij zorgen voor de realisatie!

Een self-supporting kiepframe voor uw container chassis

Is een self-supporting kiepframe ook iets voor uw container chassis? VAKO Transportsystemen denkt graag met u mee. Voor deskundig advies neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naarinfo@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN