skip to Main Content

Container chassis

Een kiepframe op uw container chassis

VAKO Transportsystemen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van laad- en lossystemen. Hiermee laadt en lost u uw containers veilig, snel en efficiënt. Wij ontwikkelden bijvoorbeeld een mobiel kiepframe dat past op een container chassis van verschillende afmetingen. Ons belangrijkste doel is vooral om uitdagingen en problemen van onze klanten te begrijpen, die vervolgens te analyseren en om te zetten in de juiste technische oplossingen. Daarbij hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard en flexibiliteit die we door onze jarenlange ervaring kunnen bieden. Zoekt u een mobiel kiepframe voor uw container chassis? Dan heeft VAKO de juiste oplossing voor u.

Waarom VAKO containersystemen?

 • Veilig
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsarm
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
 • Oerdegelijk A-merk
 • Makkelijk te bedienen
 • Efficiënt laden- en lossen

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Self-supporting kiepframe

Met het mobile VAKO container kiepframe, kiept u met elk standaard container chassis een container uit. Wij ontwikkelden een kipframe dat op de twistlocks van een container chassis gekoppeld kan worden. Hiermee is het mogelijk een self-supporting kipframe op verschillende containerchassis te plaatsen. Het selfsupporting kiepframe kan een container van 20”-40” 45⁰-60⁰ uitkiepen. Zo kan de oplegger ingezet worden als containerkieper. Het systeem is uit te voeren met diesel/benzine of een elektro powerpack.

Het loskoppelen van het kipframe

Een prettige bijkomstigheid is dat het kipframe losgekoppeld kan worden van de oplegger, eventueel met container. Het kan op locatie achtergelaten worden en op een later tijdstip weer opgehaald worden door afzetpoten voor- en achterop of met de optionele hydraulisch bedienbare steunpoten. Bij het afzetten is er dus geen heftruck nodig. Door zijn compactheid kan het kiepframe ook gemakkelijk opgeborgen worden. Aangezien het om een eenvoudig, niet-rollend voertuig gaat, heeft het weinig slijtagedelen. Er hoeft dus slechts beperkt onderhoud uitgevoerd te worden.

De voordelen van een kiepframe op een container chassis

Een self-supporting kiepframe op een container chassis heeft een aantal voordelen:

 • Een container van 20”-40” 45⁰-60⁰ uitkiepen
 • Het lossen van containers is eenvoudig
 • Het lossen gaat snel, in drie minuten kan een container gelost worden
 • Het systeem heeft een zeer hoog gebruiksgemak en een hoge bedrijfszekerheid, door dat het optioneel volledig hydraulisch uitgevoerd kan worden door middel van een powepack
 • Het kiepchassis kan losgekoppeld worden van de trailer en door middel van de monteerbare poten (of een heftruck) op elke gewenste plek worden achtergelaten

Een self-supporting kiepframe voor uw container chassis

Is een self-supporting kiepframe ook iets voor uw container chassis? VAKO Transportsystemen denkt graag met u mee. Voor deskundig advies neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naarinfo@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.