skip to Main Content

Container lossen

Containersysteem om efficiënter te lossen

VAKO is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van laad- en lossystemen. Hiermee laadt en lost u uw containers snel, veilig en efficiënt. Ons belangrijkste doel is de juiste oplossingen te vinden voor onze klanten. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij voorop. Bent u op zoek naar efficiënt, veilig, eenvoudig en winstgenerend materieel om uw containers te lossen en/of laden? Dan heeft VAKO de oplossing voor u.

Waarom VAKO containersystemen?

 • Veilig
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsarm
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
 • Oerdegelijk A-merk
 • Makkelijk te bedienen
 • Efficiënt laden- en lossen

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Verschillende soorten containersystemen

De containersystemen van VAKO staan garant voor betrouwbaarheid en veiligheid. Of u nu kiest voor stationaire of mobiele laad- en/of lossystemen. VAKO heeft de volgende containersystemen voor u:

 • Kiepportaal
 • Kieptafel
 • Steillader
 • Kiepframe
 • Kiepsysteem

Kiepportaal

Een kiepportaal is bedoeld voor het lossen van bulkgoederen uit een container in een fabriek. U rijdt met een trailer waarop een container staat onder het systeem. De container kan vervolgens op iedere positie binnen het portaal gepakt worden. Het portaal is volledig hydraulisch gestuurd. Een kiepportaal is een selfsupporting systeem dat weinig ruimte in beslag neemt en waarbij u geen reachtruck of heftruck nodig heeft. Het is daardoor zeer eenvoudig in gebruik en is door één man te bedienen.

Kieptafel

De kieptafel is een multifunctioneel kiepsysteem voor het eenvoudig lossen van containers in Hoppers of afvoer banden. Het kiepchassis kan voor diverse containers toegepast worden, zoals 20”, 30”, 40”, 45”. Een combinatie waar verschillende containers op geplaatst kunnen worden is ook mogelijk. Het kiepchassis kan onder verschillende kiephoeken bulkgoederen lossen. Het systeem is volledig hydraulisch. Kiepen en twistlocks vastzetten is mogelijk via een afstandsbediening.

Steillader

Met de VAKO steillader kunt u een zeecontainer optimaal laden. Met de steillader kunt u de zeecontainer namelijk verticaal wegzetten. Dit is een uitkomst voor los gestorte producten, al dan niet in liner. Het systeem is dan ook zeer geschikt voor bulkgoederen en schrootafval. Alle handelingen zijn volledig hydraulisch, zodat u niet meer omhoog hoeft te klimmen en uw container eenvoudig kunt lossen of laden.

Kiepframe

Met het mobiele VAKO container kiepframe kunt u met elk standaard containerchassis een container lossen. Uw truck hoeft niet hydraulisch uitgerust te zijn, wanneer het systeem wordt uitgevoerd met een brandstofmotor. Het kiepchassis kan losgekoppeld worden van de trailer en door middel van monteerbare poten (of een heftruck) op elke gewenste plek achtergelaten worden.

Kiepsysteem

Het VAKO container kiepsysteem kan zeecontainers tot maximaal 60⁰ uitkiepen. Het systeem kan op vrijwel alle trucks en trailers worden gebouwd. Hiermee kunt u containers eenvoudig lossen. Het systeem is volledig hydraulisch en heeft daardoor een zeer hoog bedieningsgemak. Bovendien is het mobiel, dus flexibel als het gaat om de loslocatie. Daarnaast is het mogelijk op afstand te kiepen en twistlocks vast te zetten.

Meer informatie over een container lossen

Wilt u weten wat VAKO voor u kan doen als het gaat om het lossen van uw container? Voor deskundig advies neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naarinfo@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN