skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Commercieel medewerker Binnendienst.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Kipchassis

Kipchassis, standaard of op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een kipchassis voor het vervoer en kippen van uw containers? Bij VAKO Transport Systems kunt u terecht voor een kipchassis voor het kippen van containers van diverse afmetingen. Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkelen en maken van laad- en lossystemen om hiermee uw containers snel, veilig en efficiënt te laden en lossen. Ons belangrijkste doel is vooral om uitdagingen en problemen van onze klanten te begrijpen, die vervolgens te analyseren en om te zetten in de juiste technische oplossingen. Daarbij hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard en flexibiliteit die we door onze jarenlange ervaring kunnen bieden. Daar kunt u dus ook op rekenen als u ons inschakelt voor een kipchassis voor containervervoer en het lossen van containers. Een kipchassis hebben wij in een aantal standaard maten uit voorraad leverbaar, maar u kunt bij ons ook terecht voor een kipchassis op maat. Neem voor meer informatie en advies contact met ons op.

Kipchassis voor container op maat

VAKO Containersystemen staan garant voor betrouwbaarheid en veiligheid. Of u nu kiest voor mobiele- of stationaire laad- en/of lossystemen, of voor een kipchassis op maat. Ter illustratie: een klant vroeg ons een systeem te bedenken waarbij een geladen 20′ ISO-container centraal op het chassis vervoerd kan worden en die vóór het kippen van de container volledig naar achteren geschoven kon worden. Die hebben wij uiteraard bedacht en gemaakt, zodat men ook die 20 foot containers op (aslast)verantwoordelijke manier kon vervoeren. Heeft u ook een uitdaging voor een kipchassis? Wij denken graag met u mee voor een efficiënte oplossing!

Voordelen van onze kipchassis

We hebben de belangrijkste voordelen van het VAKO Transport Systems kipchassis voor diverse maten container voor u op een rijtje gezet:

 • Voor het eenvoudig lossen uw container(s)
 • Grote stabiliteit
 • Volledig hydraulisch, dus zeer hoog gebruiksgemak
 • Zeer veilig, alles op afstand bedienbaar zoals: kiepen en de twistlocks vastzetten
 • Instelbare snelheid. In 5 minuten kan een container gelost worden
 • Het kipchassis is geschikt voor diverse containers, zoals 20”,30”, 40 en 45”
 • Het kipchassis kan onder verschillende kiephoeken, (afhankelijk v.d.) bulkgoederen lossen
 • Het kipchassis kan losgekoppeld worden van de trailer en kan d.m.v. monteerbare poten op elke gewenste plek achtergelaten worden (of d.m.v. een heftruck)

Kipchassis voor welke container?

 • 20ft kipchassis:containerchassis waarmee 20ft containers kunnen gekipt worden
 • 40ft en 40ft HC kipchassis: containerchassis waarmee 40ft en 40ft HC containers kunnen gekipt worden
 • Kip-combi chassis: containerchassis waarop 2 x 20ft geplaatst worden om te kippen. De chassis kan ontdubbeld worden zodat beide containers afzonderlijk met de deuren achteraan tegen een laad/loskaai kunnen worden gezet. Meestal wordt één container meegenomen om te kippen en één om te gaan laden.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over een kipchassis van VAKO Transport Systems? Voor deskundig advies neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naarinfo@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN