skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Maak kennis met het VAKO team: Sietse van den Bulk

Maak kennis met het VAKO team!

Ik ben Sietse van den Bulk en bij VAKO Transport Systems B.V. verzorg ik het tekenwerk en de projectvoorbereiding. In 2018 ben ik bij VAKO Transport Systems B.V. begonnen via Randstad. In de afgelopen 5 jaar heb ik aan veel verschillende projecten voor afdeksystemen en containerhandling gewerkt. Dat maakt mijn werk zeer divers en leerzaam en dus ontzettend leuk! Bij VAKO Transport Systems B.V. heb ik de mogelijkheid gekregen om naast mijn werk een opleiding Werktuigbouwkunde (duaal) te volgen welke ik volgend jaar hoop af te ronden. Afgelopen jaar heb ik een Inventor (gevorderde) cursus mogen volgen. Genoeg ruimte dus om te groeien!

Onze klanten komen regelmatig met nieuwe vraagstukken die ons uitdagen om de beste oplossingen te ontwikkelen. Ik vind het mooi om het gehele werkproces te kunnen volgen. Aangezien we met korte lijnen werken, ben ik bij alle werkprocessen nauw betrokken; vanaf de start van een project bij de ontwikkeling, het opmaken en uitwerken van de productietekeningen tot dat het nieuwe product door ons eigen Werkplaats team wordt geproduceerd. Het blijft altijd gaaf om te zien hoe uiteindelijk het eindproduct de productiehal uitrolt!

Lijkt het jou ook leuk om in de techniek te werken? Zie onze website voor de beschikbare vacatures.

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN