skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Servicemonteur. Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Maak kennis met het VAKO team: Ton Petiet

Maak kennis met het VAKO team!

Mijn naam is Ton Petiet.
Sinds november ben ik bij VAKO werkzaam als Meewerkend Voorman. Hiervoor heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie in een modelmakerij dus de nodige ervaring met grote constructies is aanwezig. In de afgelopen maanden heb ik diverse hydraulische afdeksystemen mogen opleveren. Ik ben er verantwoordelijk voor dat alles netjes en volgens afspraak en specificaties onze werkplaats verlaat. Samen met een gemotiveerd team bouwen aan kwaliteit vind ik leuk om te doen! Het team is klein en hecht en bestaat uit behulpzame collega’s. Onlangs heb ik ook mogen werken aan de oplevering van een steillader. Een erg mooi product wat we hier bouwen. Rond de zomer is de oplevering van de uitgebreide werkplaats wat ons de mogelijkheid geeft om nog veel meer mooie producten te kunnen maken voor onze klanten!

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij VAKO Transport Systems BV? Neem contact met ons op via: m.wulffers@vakotransportsystems.nl

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN