skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

VAKO Transport Systems B.V. Levert eerste Steillader aan Delca Logistics BVBA

Onlangs heeft Delca Logistics BVBA uit Rekkem (BE) haar eerste VAKO steillader in gebruik genomen. Delca Logistics is als internationaal opererend transportbedrijf actief in o.a. het containertransport over weg, rail en water. Delca Logistics staat voor innovatie, professionaliteit en concurrentiële service. Vanuit dit oogpunt is besloten om over te gaan op de aanschaf van een hoogwaardige steillader van VAKO. Delca logistics geeft aan dat het verticaal kunnen laden en lossen van containers onze relaties enorme logistieke voordelen biedt, met name de maximale vulling van de containers en de optimale beladingsgraad leiden tot forse kostenbesparingen.

VAKO Transport Systems B.V. uit Koudekerk aan den Rijn is expert in het ontwikkelen en produceren van laad en/of los systemen voor o.a. containertransport. Ons belangrijkste doel is om problemen en uitdagingen van onze klanten te begrijpen, te analyseren en om te zetten in een goed werkende technische oplossing. Veiligheid, kostenbesparing, efficiëntie en snelheid van de laad/los actie zijn hierbij belangrijke doelen. De hoge kwaliteitsstandaard, jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen dragen bij tot bedrijfszekere en betrouwbare laad/los oplossingen bij onze relaties wereldwijd.

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN