skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Afdeksysteem kipper

 • Kwalitatief Maatwerk
 • Onderhoudsarme Producten
 • Jarenlange Ervaring
 • Deskundig Advies
 • Oerdegelijk A-merk

Afdeksystemen voor elk type kipper

VAKO Transport Systems biedt diverse afdeksystemen voor uw kipper. Zo weet u zeker dat alle goederen die u los vervoert op de plaats van bestemming aankomen. Ook plaatst VAKO de robuuste hydraulische afdeksystemen op de door u aangeleverde bak. Een afdeksysteem voor uw kipper is standaard uitgevoerd met aluminium afdekkleppen. U kunt vanzelfsprekend ook voor andere oplossingen kiezen, zoals netten of zeil. Er is zelfs een zware uitvoering mogelijk waarbij de luiken betreedbaar zijn.  Alle type afdeksystemen worden hydraulisch uitgevoerd. Door deze vorm van aansturing zijn de systemen eenvoudig te gebruiken.

Onze afdeksystemen

Vouwkap

Dit systeem wordt veelal gebruikt op Gronddumpers, lage Containers en Landbouwkippers.

Multikap

Dit systeem wordt veelal gebruikt op Achterover kippers, Kiptrailers en Containers.

Light

Dit systeem wordt veelal gebruikt op Silagewagens, containers en landbouwkippers.

Eenzijdige kap

De kap wordt uitgevoerd in aluminium en wordt met name gebruikt op 3-zijden kiepers.

Het nut van een afdeksysteem voor uw kipper

Met een afdeksysteem op uw landbouwkipper verliest u geen lading tijdens het rijden. Een afdeksysteem voor uw kipper wordt steeds belangrijker:

 • Per vracht neemt u meer losse goederen mee.
 • Het afdeksysteem biedt meer veiligheid voor de chauffeur en zijn medeweggebruikers.
 • U voorkomt een boete wanneer u uw losse lading verliest.

VAKO biedt oplossingen voor uw kipper en biedt verschillende systemen aan: de VAKO vouwkap, de VAKO multikap, de VAKO kap light en de VAKO eenzijdige kap.

Afdeksystemen voor landbouwkippers

De VAKO vouwkap en de VAKO kap light worden veel gebruikt op bijvoorbeeld landbouwkippers. Door de VAKO vouwkap kunt u hogere koppen laden, omdat dit afdeksysteem hoger afsluit. Vanwege de aluminium afdekkleppen op de kipper is het systeem zeer robuust en dekt deze uw lading goed af. Zeker voor lage bakken is het systeem is erg geschikt, omdat de klep zich klein opvouwt. De VAKO kap light is een licht systeem met kunststof panelen, netten of zeil om de lading mee af te dekken. Ook hoge koppen worden hiermee bedekt.

Andere afdeksystemen

De VAKO multikap wordt veel toegepast bij onder andere achteroverkippers. U bepaalt de hoogte van de af te dekken lading door de keuze in hoogte van de opbouwplank. VAKO biedt tevens de VAKO eenzijdige kap, die met name gebruikt wordt op drie zijden kiepers.

Het opbouwen van afdeksystemen

Wanneer u dat wilt, levert VAKO de sets voor de afdeksystemen van uw kipper compleet opgebouwd af. Wij kunnen de sets ook los leveren, wanneer u het systeem zelf wilt opbouwen. Het VAKO vouwkap afdeksysteem kunnen wij ook op de bakrand monteren. Hiermee wordt de inhoud groter en de opbouw van het systeem kan geheel voorbereid worden zonder dat de kipper buiten bedrijf is. De enige stilstand is bij de eindmontage, die in een dag afgerond wordt.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Advies voor een afdeksysteem voor uw kipper

Bent u ook op zoek naar een afdeksysteem voor uw kipper? VAKO Transport Systems levert kwalitatief maatwerk voor elke type. Voor deskundig advies neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naar info@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN