skip to Main Content

Agrarisch containersysteem

Containersysteem voor de landbouw

VAKO is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van laad- en lossystemen, onder andere voor de agrarische sector. Hiermee laadt en lost u uw containers snel, veilig en efficiënt. Wij bieden ook innovatieve systemen voor het afdekken van bulkgoederen. Ons belangrijkste doel is de juiste oplossingen te vinden voor onze klanten. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij voorop. Bent u op zoek naar efficiënt, veilig, eenvoudig en winstgenerend laad- en losmaterieel voor uw landbouwproducten? VAKO heeft de oplossing die bij u past.

Waarom VAKO containersystemen?

 • Veilig
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsarm
 • Maatwerkoplossingen mogelijk
 • Oerdegelijk A-merk
 • Makkelijk te bedienen
 • Efficiënt laden- en lossen

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Laad- en lossystemen voor containers in de landbouw

De containersystemen van VAKO staan garant voor betrouwbaarheid en veiligheid. Of u nu kiest voor stationaire of mobiele laad- en/of lossystemen. VAKO biedt de volgende containersystemen voor de landbouw:

 • Kiepportaal
 • Kieptafel
 • Steillader
 • Kiepframe
 • Kiepsysteem

Stationaire systemen

De stationaire containersystemen van VAKO zijn vooral ontwikkeld voor het lossen en eventueel ook laden van bulkgoederen en daarmee zeer geschikt voor de agrarische sector. Alle stationaire containersystemen zijn door ons ontwikkeld en worden hydraulisch aangedreven. Als landbouw containersystemen bieden wij: kiepportalen, kieptafels en steilladers. Een kiepportaal is zeer geschikt voor het lossen van bulkgoederen in een fabriek. Een kieptafel kan bij lastig losbare producten, zoals foodproducten, en kiephoek tot 90⁰ creëren. De zeecontainer wordt volledig gelost, waarmee contaminatie voorkomen wordt. Met een steillader kan een container optimaal worden gevuld.

Mobiele systemen

Onze mobiele containersystemen voor de agrarische sector kunnen we opsplitsen in drie categorieën: kiepframes, kiepsystemen en steilladers. Met een kiepframe kan een oplegger incidenteel ingezet worden als containerkieper. Tevens kan het kiepchassis losgekoppeld worden van de trailer en door middel van monteerbare poten op elke gewenste plek achtergelaten worden. Kiepsystemen kunnen geïntegreerd worden op vrijwel alle trailers en trucks om zeecontainers uit te kiepen. Met een steillader kan een zeecontainer optimaal worden gevuld. Daarmee is deze zeer geschikt voor het transport van agrarische bulkgoederen.

Afdeksystemen voor agrarische containers

Met een afdeksysteem van VAKO verliest u geen lading tijdens het rijden. De VAKO-afdeksystemen zijn in de basis uitgevoerd met aluminium panelen. U kunt echter ook kiezen voor uitvoeringen met netten of zijl. Of juist een zware uitvoering waarvan de luiken betreedbaar zijn. Alle typen afdeksystemen worden hydraulisch uitgevoerd. Wij bouwen afdeksystemen voor alle type trailers. Zo is er de VAKO vouwkap voor landbouwkippers, gronddumpers en lage containers. De VAKO multikap is geschikt voor achteroverkippers, kiptrailers en containers. De VAKO kap light bouwen we voor silagewagens, containers en landbouwkippers. De VAKO eenzijdige kap tenslotte wordt met name gebruikt voor driezijden kiepers.

Meer weten over een agrarisch containersysteem

Wilt u meer weten over de agrarische containersystemen van VAKO? Dankzij onze jarenlange ervaring met containers in de landbouw laden, lossen en afdekken, hebben wij veel kennis opgedaan. Wij bieden onze klanten graag maatwerk qua oplossingen. Bent u benieuwd welk deskundig advies wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naarinfo@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN