skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Aluminium constructie

Maatwerk aluminium constructie

Zoekt u een bedrijf om een aluminium constructie op maat te laten maken? VAKO Transport Systems beschikt over jarenlange ervaring en biedt altijd maatwerk. De aluminium onderdelen kunt u zelf aanleveren of door ons op maat laten maken. Onze ervaren lassers zorgen er vervolgens voor dat de samenstelling voor u volgens tekening in elkaar wordt gelast. Wij zijn gespecialiseerd in het lassen van aluminium constructies voor de transportsector en de grond, weg en waterbouw, maar uiteindelijk kunnen we gewoon alles voor u lassen wat u wilt. U vraagt, wij lassen. Meer informatie over onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een aluminium constructie door ons laten maken?

 • Creatieve klantgerichte maatwerkoplossingen;
 • We denken met u mee en geven deskundig advies;
 • De producten zijn onderhoudsarm;
 • Een eigen serviceafdeling voor aanpassingen en reparaties;
 • Jarenlange kennis en ervaring.

Constructie van aluminium laten maken

Bij VAKO kunt u terecht voor het laten maken van een aluminium constructie op maat. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen en maken van constructies voor de transportsector en de grond, weg en waterbouw. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn met andere aluminium constructies. De onderdelen kunt u aanleveren of door ons laten maken. Onze vakmensen zorgen gegarandeerd voor een eindproduct van topkwaliteit.

Eigen engineers in dienst

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een maatwerk aluminium constructie? In onze tekenkamer werken ervaren engineers, waarbij u terecht kunt voor deskundig advies. Daarnaast kunnen ze uw ideeën ook vertalen naar een technische tekening en werktekeningen voor onze productieafdeling.

Jarenlange laservaring

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw aluminium constructie op maat wordt gemaakt, maar we zorgen ook voor een stevige verbinding. Onze lassers zijn namelijk uiterst bedreven in het lassen van aluminium en zorgen altijd voor kwalitatief maatwerk.

Speciale afwerking

Wilt u uw maatwerk aluminium constructie van een nette afwerking laten voorzien? Wij beschikken over gespecialiseerde partners die uw constructie van aluminium van de gewenste afwerking kunnen voorzien. Wat dacht u van poedercoaten of anodiseren? Elke finish is mogelijk.

Aluminium constructie op maat bestellen

Voor een aluminium constructie op maat neemt u contact met ons op. Hierbij kunt u vertrouwen op kwalitatief maatwerk en korte levertijden. Voor vragen of een vrijblijvende offerte belt u ons op 071 – 341 07 05, kunt u een mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl of ons contactformulier invullen. U kunt van ons altijd een spoedige reactie verwachten.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN