skip to Main Content

Aluminium lassen

Aluminium lasbedrijf

Wilt u aluminium laten lassen door een gerenommeerd lasbedrijf? Dan kunt u terecht bij VAKO Transport Systems. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het lassen van aluminium. Onze vakmensen beheersen het aluminium lassen tot in de puntjes. Van twee onderdelen aan elkaar verbinden tot een ingewikkelde constructie: het is ons om het even. Wij weten precies hoe we aluminium moeten lassen voor een stevige verbinding zonder scheuren. Wilt u meer informatie? Neem voor vragen of een gratis offerte gerust contact met ons op.

Voordelen van aluminium

Aluminium is een prachtig materiaal: het is sterk, licht en eenvoudig te bewerken. Daarnaast heeft het een goede weerstand tegen corrosie omdat er zich van nature een oxidelaag op het materiaal vormt die het materiaal beschermt tegen verdere corrosie. Dit maakt het een populair constructiemateriaal in vele bedrijfstakken.

Lastig te lassen

Aluminium lassen is een aparte tak van de sport. Er zijn dan ook minder mensen die goed aluminium kunnen lassen dan staal en RVS. Dit komt door de oxidehuid die het aluminium bedekt. Deze zorgt er niet alleen voor dat het aluminium niet roest maar maakt het ook lastiger te lassen. De oxidehuid heeft namelijk een hoger smeltpunt dan het aluminium zelf. Dit maakt het voor een onervaren lasser lastig om geen gaten in het materiaal te branden. Maar ook het afkoelen van de las is een kritiek punt. Gaat dit te snel of is de las niet goed gestopt, dan is er een grote kans op scheurvorming en dus een slechte verbinding.

Ervaren aluminium lassers

Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het lassen van aluminium. Zij beheersen het lasproces tot in de puntjes. Zo kunt u vertrouwen op een stevige verbinding tussen de onderdelen, én dat alle maten volgens tekening zijn.

Hét lasbedrijf dat altijd maatwerk biedt

Wilt u aluminium laten lassen? Dan helpen wij u verder! Bij ons kunt u vertrouwen op vakkundig laswerk door ervaren professionals. Daarnaast kunt u altijd rekenen op de volgende pluspunten:

 • Hydrauliek specialist
 • Jarenlange ervaring
 • Deskundig advies
 • Korte levertijden
 • Kwalitatief maatwerk
 • Creatieve oplossingen
 • Wij denken met u mee

Aluminium laten lassen? Bel direct.

Bent u op zoek naar een lasbedrijf voor het laten lassen van aluminium onderdelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij maken aluminium onderdelen volgens tekening en lassen deze vakkundig aan elkaar. Voor een gratis offerte of aanvullende informatie belt u:
071 – 341 07 05. Of stuur ons een bericht door te mailen naar info@vakotransportsystems.nl of het contactformulier in te vullen. Wij reageren altijd snel.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN