skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Container afdeknet systeem

VAKO systeem met afdeknet voor containers

Bent u op zoek naar goede afdeksystemen? Dan bent u bij VAKO Transport Systemen aan het juiste adres! Wij bieden u een uitstekend afdeksysteem met container klapnet waarmee u een container effectief kunt afdekken. Dit afdeksysteem met containernetten is toepasbaar op alle soorten bakken. Hierbij kunt u denken aan containers, kippers, silagewagens, etc. Het is een lichtgewicht afdeksysteem van uitstekende kwaliteit. Voor een lichtgewicht afdeksysteem inclusief container afdeknet gaat u naar VAKO Transport Systems.

afdeknet container

De werking van afdeksystemen met container klapnet

De VAKO-kap Light afdeksystemen zijn uitgevoerd met kunststof panelen of met netten dan wel zeil. Het systeem wordt vaak op silagewagens, containers en landbouwkippers gebruikt. Het afdeksysteem met container klapnet is een licht systeem. Bovendien is het een degelijk systeem. Met dit afdeksysteem met afdeknet kunt u uw lading inclusief hoge koppen geheel afdekken.

Toepasbaar op alle soorten bakken

De sets worden door ons compleet opgebouwd. Maar een losse levering voor opbouw in eigen werkplaats is ook mogelijk. U kunt de VAKO-kap Light afdeksystemen gebruiken voor alle soorten bakken. Dit lichtgewicht afdeksysteem met container klapnet heeft de volgende kenmerken:

 1. Lichtgewicht luiken en aandrijfsysteem
 2. Luiken uit stalen frame met kunststof panelen, zeil of net
 3. Hydraulisch aangedreven aandrijfkasten voor een probleemloze bediening
 4. Lage opbouwhoogte (minimaal 40 mm in platte uitvoering)
 5. Bedekt alle hoge kopladingen, van aardappelen tot aan maïs, maar ook van grond tot aan granen
 6. Eenvoudige opbouw (door VAKO Transport Systemen of door uzelf)
 7. Maatwerk, hierdoor passen de afdeksystemen met container netten op elke bak

Daarom naar VAKO Transport Systemen

Wie op zoek is naar afdeksystemen met container klapnet, gaat naar VAKO Transport Systemen. Wij bieden u namelijk een afdeksysteem met container afdeknet van echte topkwaliteit. Hier kunt u alles mee afdekken wat u maar wilt. Wij zijn expert in het ontwikkelen en maken van afdeksystemen waarmee alle soorten los vervoerde goederen mee afgedekt kunnen worden. Onze afdeksystemen met containernetten staan garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Verder bent u bij ons verzekerd van de volgende voordelen:

 • Kwalitatief maatwerk
 • Onderhoudsarme producten
 • Jarenlange ervaring
 • Deskundig advies
 • Oerdegelijk A-merk

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Meer weten over afdeksystemen met container klapnet?

Wilt u meer weten over onze lichtgewicht afdeksystemen met container klapnet? Of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen u uiteraard graag. Bel naar 071 – 341 07 05 of stuur een ons een mail via info@vakotransportsystems.nl.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN