skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Container afdeksysteem

Maatwerk container afdeksystemen

Bent u op zoek naar een goed en degelijk container afdeksysteem? Daarvoor komt u naar VAKO Transport Systemen. We hebben diverse varianten in huis waarmee u altijd een container afdeksysteem kan kopen dat naar uw wens is. We zijn een echte vakspecialist in het veilig en hydraulisch aangevoerd afdekken van containers. Bij ons staat het aangaan en verhelpen van uitdagingen en problemen van onze klanten altijd voorop. Deze analyseren we vervolgens om tot een gepaste oplossing te komen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we daarbij een uitmuntende kwaliteit, flexibiliteit beloven. Lees gerust verder welke soorten container afdeksysteem we voor u in huis hebben.

Vouwkap

Dit systeem wordt veelal gebruikt op Gronddumpers, lage Containers en Landbouwkippers.

Multikap

Dit systeem wordt veelal gebruikt op Achterover kippers, Kiptrailers en Containers.

Light

Dit systeem wordt veelal gebruikt op Silagewagens, containers en landbouwkippers.

Eenzijdige kap

De kap wordt uitgevoerd in aluminium en wordt met name gebruikt op 3-zijden kiepers.

Diverse afwerkingen container afdeksysteem

VAKO Transport Systemen garandeert altijd veiligheid en betrouwbaarheid. Ook als u kiest voor een container afdeksysteem. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we diverse soorten container afdeksystemen in huis. Deze zijn allemaal in de basis uitgevoerd met aluminium panelen, maar u kunt er ook voor kiezen om voor een uitvoering te gaan met een net of een zeil. Zelfs een zware uitvoering met betreedbare luiken is bij ons mogelijk. Al onze varianten container afdeksysteem zijn hydraulisch uitgevoerd. We bouwen afdeksystemen voor alle soorten trailers: landbouwkiepers, silagewagens, achteroverkiepers en (lage) containers.

Container afdekken met een container afdeksysteem

Voor wie een container wil afdekken, zijn de container afdeksystemen van VAKO Transport Systems uitermate geschikt. U kunt er elke container mee afdekken, maar ook kippers, silagewagens, etc. Het container afdeksysteem bevat geschikte container afdeknetten waar u uw goederen veilig, betrouwbaar en effectief mee kunt afdekken. Van aardappelen tot maïs en van grond tot granen, een container afdekken is met ons container afdeksysteem geen enkel probleem! Wilt u uw container afdekken met een goed afdeksysteem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het ontwikkelen en maken van container afdeksystemen.

Diverse varianten container afdeksysteem

Met onze verschillende varianten container afdeksysteem hebben we voor elk wat wils in huis. Bij ons komt u voor de volgende soorten container afdeksysteem:

 • Vouwkap
 • Multikap
 • Light
 • Eenzijdige kap

Met deze kappen hebben we voor onder andere zowel gronddumpers, achteroverkiepers, silagewagens en 3-zijden kiepers het juiste container afdeksysteem in huis. Wilt u weten welke kap het beste geschikt is voor uw trailer? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.

Voordelen van Vako Transportsystemen

Bij VAKO Transport Systemen bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 • Diverse varianten container afdeksysteem voor diverse trailers
 • Grote stabiliteit
 • Volledig hydraulisch, dus zeer hoog gebruiksgemak
 • Zeer veilig, alles op afstand bedienbaar
 • Instelbare snelheid. In slechts 5 minuten kan een container gelost worden

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over een container afdeksysteem van VAKO Transport Systemen? Voor deskundig advies neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naar info@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN