skip to Main Content

Kieptrailer

Containers kiepen met uw kieptrailer

Wilt u uw trailer of truck ook gebruiken om containers te kiepen? Dan heeft VAKO Transportsystemen de oplossing voor u. VAKO is gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van laad- en lossystemen, zodat u uw containers snel, veilig en efficiënt kunt laden en lossen. Wij ontwikkelden onder andere een kiepsysteem voor containers die op alle trailers en trucks geïntegreerd kan worden. Ons belangrijkste doel is uitdagingen en problemen van klanten te begrijpen, deze te analyseren en om te zetten in de juiste technische oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij daarbij een hoge kwaliteit en flexibiliteit. Daar kunt u dus ook op rekenen wanneer u ons inschakelt voor een kieptrailer.

Innovatieve kiptrailers

Sinds zijn oprichting heeft VAKO zeer innovatieve container handlingsystemen ontworpen. Een van de eerste eigen ontwikkelingen is ons container kiepsysteem, oftewel containerkieper, voor het leegekiepen van containers. Wanneer u zoekt naar een kieptrailer, denk er dan eens aan om een container kiepsysteem van VAKO te (laten) bouwen op de trailer of truck die u al heeft. Dit is mogelijk bij vrijwel alle merken. Met ons systeem kunt u zeecontainers tot maximaal 60⁰ uitkiepen. Dit geldt voor een ISO-container tot 40” en tot maximaal 30 ton. Door het gebruik van een (dubbele) onderbouwcilinder wordt de ruimte van uw truck optimaal benut.

De voordelen van een kiptrailer

Met een kiepsysteem op uw trailer profiteert u van vele voordelen:

 • Het eenvoudig lossen van containers;
 • Het kiepchassis kan worden toegepast op diverse afmetingen containers, zoals containers van 20” en 30”;
 • Een zeer hoog bedieningsgemak, vanwege het volledig hydraulische bediening;
 • Een zeer hoge veiligheid, aangezien alles op afstand bedienbaar is, zoals het kiepen en de twistlocks vastzetten;
 • Een hoge snelheid, want een container kan in 3 minuten gelost worden;
 • Flexibiliteit ten aanzien van de loslocatie, aangezien het systeem mobiel is;
 • Het systeem is onderhoudsarm.

Een kiptrailer afdekken met een afdeksysteem

Naast de expliciete VAKO producten als kiepsystemen voor uw trailer, assisteert VAKO u graag bij al uw wensen op het gebied van laden en lossen, maar ook van afdekken. Wij leveren namelijk diverse afdeksystemen, waarvan vooral de aluminium VAKO multikap veel wordt gebruikt voor het afdekken van kiptrailers. Zo voorkomt u het verlies van lading tijdens het rijden, vooral wanneer u bulkgoederen vervoert.

Meer weten over het kieptrailers

Wilt u meer weten over het kiepsysteem van VAKO Transport Systemen? Voor deskundig advies neemt u contact met ons op via ons telefoonnummer 071 – 341 07 05. Of mail naarinfo@vakotransportsystems.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN