skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Commercieel medewerker Binnendienst.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Lasbedrijf Alphen a/d Rijn

Ervaren lasbedrijf in Alphen a/d Rijn

Bent u in Alphen a/d Rijn op zoek naar een ervaren lasbedrijf ? Voor het lassen van staal, RVS en aluminium kunt u terecht bij VAKO Transport Systems. Wij beschikken over lassers met jarenlange ervaring die het lasproces tot in de puntjes beheersen. Behalve voor laswerk in de transportsector en de GWW (Grond, Weg en Waterbouw), kunt u ook bij ons terecht voor alle constructies die staal en/of hydrauliek bevatten. Hoe dan ook rekent u bij ons altijd op korte levertijden. Heeft u een vraag of wilt u in Alphen a/d Rijn graag meer informatie over de diensten van ons lasbedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Allround lasbedrijf

Voor een lasbedrijf in de omgeving van Alphen a/d Rijn kunt u bij ons terecht voor het laten lassen van staal, aluminium en RVS. Onze specialiteit ligt in de transportsector en de GWW, maar in principe lassen we alles dat metaal en/of hydrauliek bevat. Dit mag één enkel product zijn of grotere aantallen.

Advies nodig?

Bent u er nog niet helemaal uit wat de beste optie is? Geen nood, ons lasbedrijf beschikt over een eigen tekenkamer met ervaren engineers. Zij weten altijd een creatieve oplossing voor uw probleem te vinden. Ook kunnen zij dit omzetten in een technische tekening en de benodigde werktekeningen.

Lassers met jarenlange ervaring

Voor uw laswerk in Alphen a/d Rijn beschikt ons lasbedrijf over lassers met jarenlange ervaring in de metaal. Het lasproces beheersen zij dan ook als geen ander. Staal, RVS of aluminium, zij leveren altijd topkwaliteit.

Afwerking naar wens

Wilt u uw ontwerpen na het lassen ook laten beschermen met een speciale afwerking? Ons lasbedrijf werkt samen een aantal zorgvuldig geselecteerde partners die uw product van een afwerking naar wens kunnen voorzien. Zo hoeft u voor laswerk in Alphen a/d Rijn alleen met ons lasbedrijf te communiceren om van tekening tot gereed eindproduct te komen.

Laswerk? Direct naar VAKO.

Wie in in Alphen a/d Rijn een lasbedrijf zoekt, gaat natuurlijk naar VAKO. Onze bekwame lassers staan voor u klaar en u profiteert met ons bovendien van:

 • Korte levertijden
 • Hydrauliek specialist
 • Jarenlange ervaring
 • Creatieve oplossingen
 • Deskundig advies
 • Wij denken met u mee
 • Kwalitatief maatwerk

Laswerk nodig in Alphen a/d Rijn? Bel ons

Heeft u in Alphen a/d Rijn laswerk voor ons lasbedrijf? Neem dan vandaag nog contact op en profiteer van onze jarenlange ervaring en korte levertijden. Voor vragen of een offerte belt u ons op 071 – 341 07 05, stuurt u een e-mail naar info@vakotransportsystems.nl of vult u het contactformulier in. Ons lasbedrijf reageert altijd snel.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN