skip to Main Content

Lasbedrijf Den Haag

Allround lasbedrijf in Den Haag

Wilt u metaal laten lassen door een lasbedrijf in Den Haag? Bij VAKO Transport Systems kunnen we RVS, staal en aluminium voor u lassen. Onze lassers beschikken over jarenlange ervaring en beheersen het lasproces tot in de puntjes. Wij hebben veel ervaring met laswerk in de transportsector en de GWW (Grond, Weg en Waterbouw). U kunt voor het lassen van alle constructies die staal of hydrauliek bevatten bij ons terecht. Hierbij kunt u altijd rekenen op korte levertijden. Wilt u meer weten over de diensten van ons lasbedrijf in Den Haag? Neem dan gerust contact op.

Lasbedrijf voor verschillende metaalsoorten

Wanneer u in Den Haag staal, aluminium of RVS wilt laten lassen, kan ons lasbedrijf u helpen. Onze specialisatie is de transportsector en de GWW, maar we lassen alles dat metaal en/of hydrauliek bevat. Of dit één enkel product bevat of een groter aantal maakt voor ons niet uit.

Deskundig advies beschikbaar

Twijfelt u over de juiste constructie? Dan kunt u gebruik maken van het deskundige advies van de engineers op onze tekenkamer. Met hun ervaring en inzicht weten zij altijd een creatieve oplossing voor uw probleem te vinden. Dit zetten zij ook zonder probleem om in een technische tekening en werktekeningen voor de productie.

Vakkundige lassers

Ons lasbedrijf beschikt over vakmensen met jarenlange laservaring. Lassen kunnen ze dan ook als geen ander. Zowel staal. RVS als aluminium wordt zonder problemen van een nette las voorzien. U kunt dan ook altijd vertrouwen op kwalitatief laswerk in Den Haag.

Speciale afwerking gewenst?

Wilt u uw laswerk laten beschermen met een speciale afwerking? Dat kan! Hiervoor werken wij samen met een aantal strategische partners, die uw laswerk van een afwerking naar wens kunnen voorzien. Dit stelt ons lasbedrijf in staat om u een volledig afgewerkt eindproduct op te leveren in Den Haag.

Daarom naar VAKO

Wie in Den Haag een lasbedrijf nodig heeft kan terecht bij VAKO. Naast bekwame lassers profiteert u dan ook van:

 • Kwalitatief maatwerk
 • Creatieve oplossingen
 • Deskundig advies
 • Hydrauliek specialist
 • Jarenlange ervaring
 • Korte levertijden
 • Wij denken met u mee

Lasbedrijf nodig in Den Haag? Bel VAKO

Moet er iets gelast worden in Den Haag? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van onze jarenlange ervaring en korte levertijden. Voor vragen of een offerte kunt u ons bellen op 071 – 341 07 05, mailen naar info@vakotransportsystems.nl of ons contactformulier invullen. Ons lasbedrijf reageert altijd snel.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN