skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Lasbedrijf Leiden

Allround lasbedrijf omgeving Leiden

Zoekt u in Leiden naar een lasbedrijf voor het lassen van RVS, staal of aluminium? Dan kunt u terecht bij VAKO Transport Systems. Wij verzorgen laswerk in de transportsector en de GWW (Grond, Weg en Waterbouw). Maar in principe kunt bij ons terecht voor alle laswerkzaamheden aan constructies op het gebied van metaal en hydrauliek. Hiervoor beschikken we over bekwame lassers met jarenlange ervaring. Verder hanteren wij korte levertijden waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Om in Leiden van de diensten van ons lasbedrijf gebruik te maken, neemt u gerust direct contact met ons op.

Wij lassen staal, aluminium en RVS

Bij ons lasbedrijf kunt u terecht voor het lassen van RVS, aluminium en staal in Leiden. We hebben veel ervaring in de GWW en in de transportsector, maar kunnen in principe alles maken wat u wilt. Of u nu slechts enkele producten wilt laten lassen of grotere aantallen, een nieuw ontwerp of een bestaande constructie: wij kunnen alles maken en zorgen altijd voor maatwerk.

Ervaren engineers

Breekt u zich het hoofd over wat nu de beste oplossing is? Dan kunnen de engineers van onze eigen tekenkamer u vast helpen met een creatieve oplossing. Ook kunnen zij uw idee omzetten in een technische tekening en werktekeningen voor de werkplaats.

Snel en goed gelast

Wilt u in Leiden RVS, aluminium of staal laten lassen? De lassers van ons lasbedrijf leveren altijd topkwaliteit. Dankzij hun jarenlange ervaring, kunnen zij uw laswerk snel uitvoeren zonder in te boeten op de kwaliteit.

Afwerking naar wens in Leiden

Heeft u een speciale afwerking in gedachten? Ons lasbedrijf beschikt over over goede contacten met partners die uw laswerk van een nette afwerking kunnen voorzien. Zo bent u verzekerd van een mooie afwerking en een product dat bestand is tegen de elementen. Ook hoeft u voor laswerk in Leiden zo maar met één partij te communiceren.

Voordelen van lasbedrijf VAKO

Wij zijn hét lasbedrijf in de omgeving Leiden voor wie op zoek is naar kwaliteit en korte levertijden. Hieronder vindt u alle voordelen op een rijtje.

 • Hydrauliek specialist
 • Jarenlange ervaring
 • Wij denken met u mee
 • Korte levertijden
 • Kwalitatief maatwerk
 • Deskundig advies
 • Creatieve oplossingen

Bel voor een offerte in Leiden

Wilt u iets laten lassen in Leiden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met ons lasbedrijf. Voor vragen of een gratis offerte belt u ons op 071 – 341 07 05, stuurt u een e-mail naar info@vakotransportsystems.nl of vult u het contactformulier in. Ons lasbedrijf reageert altijd snel.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN