skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Lasbedrijf Woerden

Lasbedrijf Woerden | Deskundig advies

Wie in Woerden of omgeving een lasbedrijf nodig heeft, kan terecht bij VAKO Transport Systems. Wij hebben op lasgebied jarenlange ervaring in de transportsector en de grond, weg en waterbouw (GWW). Maar ook voor andere laswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. U vraagt, wij lassen! Ons bedrijf beschikt over bekwame lassers die goed uit de voeten kunnen met aluminium, staal en RVS. Maar ook voor deskundig advies en korte levertijden zijn wij hét lasbedrijf voor u in Woerden. Wilt u meer informatie of een gratis offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Wij zijn een lasbedrijf dat beschikt over jarenlange ervaring in de transportsector en de
GWW. Het lassen van de metalen aluminium, staal en RVS kent dan ook geen geheimen voor ons. U uit Woerden kunt daarom voor praktisch al uw laswerk bij ons terecht. Een nieuw ontwerp, vervangingsonderdeel of een reparatie, enkelstuks laswerk of meerdere producten: alles is mogelijk. En u kunt altijd rekenen op kwaliteit en korte levertijden.

Deskundig advies

Heeft u in Woerden hulp nodig met uw ontwerp? Dan kunt u deskundige ondersteuning krijgen van onze tekenafdeling. Onze engineers beschikken over veel ervaring en creativiteit om met een goed ontwerp te komen. Verder kunnen ze uw ontwerpen ook omzetten naar een technische tekening en hier werktekeningen van maken.

Jarenlange laservaring

In ons lasbedrijf vindt u enkel ervaren lassers, die naast het lassen van staal ook het lassen van aluminium en RVS beheersen. Zij werken uiterst nauwkeurig en zorgen ervoor dat uw producten snel klaar zijn zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Speciale afwerking

Wilt u uw lasproducten een mooi uiterlijk geven en beschermen tegen de elementen? Ons lasbedrijf heeft goede contacten met meerdere partners die hier zorg voor kunnen dragen. Samen zorgen wij ervoor dat u in Woerden bij ons terecht kunt om een product van A tot Z voor u te laten maken.

Lasbedrijf VAKO: de voordelen

Bent u in Woerden op zoek naar een lasbedrijf dat maatwerk levert en met u meedenkt? Dan helpen wij u graag. Dit zijn alle voordelen op een rijtje:

 • Creatieve oplossingen
 • Wij denken met u mee
 • Korte levertijden
 • Jarenlange ervaring
 • Deskundig advies
 • Hydrauliek specialist
 • Kwalitatief maatwerk

Direct contact lasbedrijf omgeving Woerden

Neem gerust contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een lasbedrijf in de omgeving Woerden. Voor een vraag of een gratis offerte belt u ons op 071 – 341 07 05, kunt u een e-mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl of het contactformulier invullen. U kunt rekenen op een snelle reactie.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN