skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Commercieel medewerker Binnendienst.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Lasbedrijf Zoetermeer

Lasbedrijf regio Zoetermeer | Korte levertijden

Lasbedrijf nodig in de regio Zoetermeer? Bij VAKO Transport Systems kun je terecht voor het laten lassen van staal, RVS en aluminium. Wij beschikken over bekwame lassers met jarenlange ervaring en verzorgen veel laswerk in de transportsector en voor de GWW (Grond, Weg en Waterbouw). Maar u kunt in principe voor alle laswerkzaamheden bij ons terecht. Ook profiteert u bij ons van korte levertijden, waardoor u nooit lang op uw lasproducten hoeft te wachten. Meer weten over de mogelijkheden bij ons lasbedrijf in de regio Zoetermeer? Neem dan gerust contact op voor vragen of een offerte.

Dit zijn de mogelijkheden

Wilt u RVS, aluminium of staal laten lassen in Zoetermeer? Dan staan wij voor u klaar. Dankzij onze ervaring in de transportsector en de GWW kunnen we in principe alles lassen wat u wilt. Of het nu om een enkel product of om grotere aantallen gaat, een nieuw ontwerp of een reparatie: wij leveren altijd kwaliteit.

Eigen tekenafdeling

Komt u er maar niet uit met uw ontwerp? Wij beschikken over een eigen tekenafdeling met ervaren engineers. Met hun kennis en creativiteit vinden ze altijd een oplossing. Ook kunnen zij uw ontwerp uitwerken tot een technische tekening en hier werktekeningen van maken voor de uitvoering.

Vakkundig laswerk

Wilt u iets laten lassen in de regio Zoetermeer? Ons lasbedrijf beschikt over bekwame lassers die zowel met RVS, staal als aluminium uit de voeten kunnen. Met dank aan hun jarenlange ervaring is uw laswerk snel gereed zonder in te boeten op kwaliteit.

Alles onder één dak

Wilt u uw lasonderdelen laten afwerken met een speciale behandeling? Ons lasbedrijf beschikt over goede contacten met diverse partners die uw onderdelen een afwerking naar wens kunnen geven. Dit zorgt voor een mooi uiterlijk en een goede bescherming tegen de elementen. Zo levert ons lasbedrijf aan u in Zoetermeer een product dat klaar is voor gebruik.

Pluspunten van lasbedrijf VAKO

Zoekt u in de regio Zoetermeer een lasbedrijf dat kwaliteit levert en korte levertijden heeft? Dan zijn wij u van dienst. Dit zijn al onze voordelen op een rijtje:

 • Jarenlange ervaring
 • Korte levertijden
 • Kwalitatief maatwerk
 • Hydrauliek specialist
 • Creatieve oplossingen
 • Deskundig advies
 • Wij denken met u mee

Lasbedrijf regio Zoetermeer: bel vrijblijvend

Heeft u in de regio Zoetermeer een lasbedrijf nodig? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons vrijblijvend bellen via 071 – 341 07 05, een e-mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl of het contactformulier invullen. Wij zorgen voor een snelle reactie.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN