skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Metaal constructies

Op maat gemaakte metalen constructies

Heeft u een op maat gemaakte metaalconstructie nodig? Bij VAKO Transport Systems kunt u vertrouwen op deskundig advies en kwalitatief maatwerk. Metalen onderdelen kunt u zelf aanleveren, maar ook door ons laten maken. Deze worden dan in elkaar gelast door onze ervaren lassers. Zowel staal, aluminium als RVS kunnen wij voor u lassen. We hebben veel ervaring met metalen constructies in de transportsector en de grond, weg en waterbouw. Hierdoor kunnen we praktisch iedere constructie die metaal of hydrauliek bevat voor u maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden, want contact opnemen is geheel vrijblijvend.

Waarom een metalen constructie door ons laten maken?

 • Creatieve klantgerichte maatwerkoplossingen;
 • We denken met u mee en geven deskundig advies;
 • De producten zijn onderhoudsarm;
 • Een eigen serviceafdeling voor aanpassingen en reparaties;
 • Jarenlange kennis en ervaring.

Waarom een metalen constructie door ons laten maken?

 • Creatieve klantgerichte maatwerkoplossingen;
 • We denken met u mee en geven deskundig advies;
 • De producten zijn onderhoudsarm;
 • Een eigen serviceafdeling voor aanpassingen en reparaties;
 • Jarenlange kennis en ervaring.

Metaalconstructie naar wens

Bij ons kunt u terecht voor het op maat laten maken van metalen constructies. Wij leveren onder andere maatwerkoplossingen voor de grond, weg en waterbouw en de transportsector. Maar dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna alle constructies die metaal of hydrauliek bevatten voor u maken. Of u de onderdelen nu zelf aanlevert of door ons laat maken, wij zorgen voor een productsamenstelling van topkwaliteit.

Deskundig advies op maat

Zit u verlegen om deskundig advies? Op onze tekenkamer werken ervaren engineers die u graag helpen bij het vinden van een passende oplossing. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor het laten maken van een technische tekening en/of werktekeningen voor de productie van uw maatwerk metaalconstructie.

Gelast door ervaren vakmensen

Voor het in elkaar zetten en lassen van uw metaalconstructie op maat, kunt u vertrouwen op onze ervaren lassers. Dankzij jarenlange ervaring lassen zij net zo makkelijk RVS en aluminium als staal. Hierbij gaan ze uiterst nauwkeurig te werk, waardoor uw metaalconstructie snel en op maat geleverd kan worden.

Afwerking naar wens

Wilt u uw metalen constructies beschermen tegen de elementen en ook meteen een mooi uiterlijk geven? In samenwerking met onze partners kunnen wij metalen constructies zonder problemen van de gewenste afwerking voorzien. Zo vindt u alles dat u nodig heeft voor uw metaalconstructie bij ons onder één dak en hoeft u niet met meerdere partijen te communiceren.

Metaalconstructie nodig? Bel vrijblijvend.

Om een metaalconstructie op maat te laten maken neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte. Hiervoor belt u ons op 071 – 341 07 05, kunt u een e-mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl of ons contactformulier invullen. Wij zorgen voor een snelle reactie.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN