skip to Main Content

Metaal lassen

Metaal laten lassen

Wilt u onderdelen van metaal laten lassen? Metaalbewerkingsbedrijf VAKO Transport Systems beschikt over ervaren lassers die het metaal lassen tot in de puntjes beheersen. U kunt bij ons terecht voor het verbinden van twee metalen onderdelen en ook voor het lassen van samenstellingen. Wij lassen staal, aluminium en RVS in zowel kleine als wat grotere aantallen. Daarnaast doen wij ook veel laswerk voor infrastructurele projecten, zoals in de GWW (Grond, Weg en Waterbouw) én hebben we korte levertijden. Wilt u metaal door ons laten lassen? Dat is een uitstekende keuze! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Alle soorten laswerk

Bij ons kunt u terecht voor het lassen van diverse soorten metaal. Zowel staal, aluminium als RVS kunt u bij ons laten lassen. Naast onze eigen producten hebben wij ook veel ervaring met laswerk voor de GWW met infrastructurele projecten. Kleine aantallen, grotere aantallen, ter vervanging of ter reparatie. Eigenlijk kunnen we alles voor u maken, u vraagt wij lassen.

Deskundig advies

Twijfelt u of wilt u graag eerst overleggen? Onze engineers staan voor u klaar. Op basis van jarenlange ervaring en opleiding vinden zij altijd een creatieve oplossing om u te helpen. Ook kunnen zij uw gewenste ontwerp omzetten in een technische tekening en/of een werktekeningen voor de productie.

Nauwkeurig laswerk

Onze lassers beschikken over jarenlange ervaring in de metaalbranche en leveren altijd maatwerk. Het lassen van metaal kunnen zij dan ook als geen ander. Zo kunt u bij ons rekenen op een deugdelijke lasconstructie volgens de opgegeven maatvoering.

Afwerking naar wens

Wilt u na het lassen van uw producten deze laten voorzien van een specifieke afwerking? Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners, zodat u maar met één partij hoeft te communiceren. Zo bieden wij u een totaaloplossing van tekening tot gereed product.

Voordelen metaal laten lassen bij VAKO

Voor het lassen van metaal moet u bij ons zijn. Wij beschikken over ervaren professionals die uw ontwerpen binnen een mum van tijd realiseren. Ook profiteert u dan van de onderstaande voordelen.

 • Wij denken met u mee
 • Jarenlange ervaring
 • Hydrauliek specialist
 • Kwalitatief maatwerk
 • Creatieve oplossingen
 • Deskundig advies
 • Korte levertijden

Metaal laten lassen? Bel ons.

Wilt u onderdelen van metaal laten lassen door een gerenommeerd lasbedrijf? Neem dan gerust contact op. Wij hebben korte levertijden en jarenlange ervaring. Uw onderdelen worden volgens tekening gelast en u ontvangt een kwaliteitsproduct op de afgesproken leverdatum. Voor meer informatie of een offerte belt u: 071 – 341 07 05, stuurt u een e-mail naar info@vakotransportsystems.nl of vult u het contactformulier in. Wij reageren altijd snel.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN