skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Metaalbewerking Den Haag

Metaalbewerking in Den Haag

Bent u in Den Haag op zoek naar een expert in metaalbewerking? Dan kunt u terecht bij VAKO Transport Systems. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bewerken van metaal en zijn daarnaast gespecialiseerd in hydrauliek. U kunt bij ons terecht voor het maken van losse onderdelen en kleine series. Maar ook met het repareren, aanpassen en deelvervangingen maken van bestaande constructies kunnen wij u helpen. Verder beschikken we over een eigen tekenkamer met engineers die u van deskundig advies en een ontwerp op maat kunnen voorzien. Heeft u hulp nodig op het gebied van metaalbewerking of hydrauliek in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vraagt, wij maken!

Maatwerk metaalbewerking

Bent u in Den Haag op zoek naar kwalitatief maatwerk op het gebied van metaal? Ons bedrijf beschikt over jarenlange kennis en kunde op het gebied van metaalbewerking. Zo kunnen we u helpen met het ontwerpen en maken van metalen onderdelen; in enkelstuks en kleine series. Maar ook met het lassen van samenstellingen, het doen van aanpassingen en het uitvoeren van reparaties kunnen wij u van dienst zijn. Tot slot zijn wij ook een hydrauliek specialist, waardoor we u met bijna alles dat met staal of hydrauliek te maken heeft kunnen helpen.

Metaalbedrijf met eigen werkplaats

Heeft u in Den Haag een expert in metaalbewerking nodig? Ons metaalbedrijf maakt onderdelen en constructies van RVS, aluminium en staal. Hiervoor hebben we een eigen werkplaats met een modern machinepark tot onze beschikking. Ook het uitvoeren van reparaties en modificaties vindt hier plaats. Onze vakmensen kunnen onder andere de onderstaande bewerkingen voor u uitvoeren.

 • Tappen
 • Zagen
 • Snijden
 • Ponsen
 • Lassen
 • Boren
 • Aluminium lassen
 • Reparaties aan constructies
 • Hydrauliek reparaties
 • Hydrauliek constructie

Afwerking naar wens

Wilt u graag uw onderdelen of constructie van een nette afwerking laten voorzien? Om deze te beschermen tegen beschadigingen of weersinvloeden? Of gewoon omdat het er mooier en professioneler uitziet? Dat is geen enkel probleem bij ons metaalbewerkingsbedrijf. Hiervoor zijn we strategische samenwerkingen aangegaan met enkele zorgvuldig geselecteerde partners. Dit verzekert u van de afwerking die u wilt, terwijl u maar met één partij (ons metaalbedrijf) hoeft te communiceren. Zo bestelt u in Den Haag maatwerk onderdelen met een mooi uiterlijk en een goede bescherming.

Eigen tekenkamer en engineers

Wilt u in Den Haag onderdelen en constructies op maat laten ontwerpen? Dan kunnen wij u helpen. Ons metaalbedrijf beschikt over een eigen tekenkamer en ervaren engineers. Zij kunnen onderdelen, constructies en toepassingen met hydrauliek voor u ontwerpen. Uw wensen staan hierbij uiteraard centraal. Ga in gesprek en laat uw wensen en ideeën omzetten naar een ontwerp. Ook met het maken van werktekeningen voor de metaalbewerking van uw onderdelen of metaalconstructie kunnen zij u helpen.

Metaalbedrijf Den Haag

VAKO is hét metaalbedrijf in de regio Den Haag, waarbij u terecht kunt voor alles dat te maken heeft met metaalbewerking en hydrauliek. Zoals modificaties, het maken van onderdelen en reparaties, maar ook voor het ontwerpen en maken van een compleet nieuwe installatie. Hierbij kunt u altijd rekenen op de onderstaande pluspunten:

 • Wij denken met u mee
 • Kwalitatief maatwerk
 • Creatieve oplossingen
 • Korte levertijden
 • Hydrauliek specialist
 • Deskundig advies
 • Jarenlange ervaring

Bel vrijblijvend voor een offerte

Zoekt u in de regio Den Haag een metaalbewerkingsbedrijf? Voor een opdracht met metaalbewerking en/of hydrauliek? Profiteer dan van onze jarenlange ervaring en korte levertijden. Voor meer informatie of een gratis offerte kunt u ons bellen op 071 – 341 07 05. Of stuur ons een bericht via info@vakotransportsystems.nl of ons contactformulier. U kunt altijd vertrouwen op een snelle reactie van ons metaalbewerkingsbedrijf!

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN