skip to Main Content

Metalen hekwerk

Maatwerk metalen hekwerk

Bent u op zoek naar een degelijk metalen hekwerk? Bij VAKO Transport Systems kunt u een metalen hek op maat laten maken, zoals een reling boven een duiker, leuningen voor een trapwerk bij een brug, een hek voor in de tuin of een hek rondum uw bedrijf. U levert de maten aan, dan maken wij het metalen hekwerk voor u op maat. Wij werken met aluminium, staal en RVS en beschikken over engineers en lassers met jarenlange ervaring in metaalbewerking. Vraag gerust naar de voorwaarden of bestel direct uw metalen hek op maat.

Metalen hek op maat laten maken

Heeft u een metalen hekwerk nodig voor een infrastructuurproject? Wij maken het voor u op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met maatwerk in de grond, weg en waterbouw en de transportsector. Maar ook met andere constructies die staal of hydrauliek bevatten kunnen wij u helpen. De onderdelen maken we voor op maat in onze eigen werkplaats. Hierin vindt u een modern machinepark en vakmensen die altijd maatwerk leveren. Zo ontvangt u gegarandeerd een metalen hekwerk van topkwaliteit.

Eigen engineers

Heeft u deskundig advies nodig om een metalen hekwerk op maat te ontwerpen? Wij beschikken over een eigen tekenkamer met ervaren engineers. Zij staan voor u klaar met deskundig advies en helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. Ook voor het omzetten van en idee naar een technische tekening of het maken van werktekeningen voor een maatwerk hekwerk van metaal kunt u hier terecht.

Bestand tegen de elementen

Natuurlijk wilt u dat het maatwerk metalen hekwerk voor uw infrastructuurproject bestand is tegen de elementen, zodat het onderhoudsvrij is en lang mee gaat. Hiervoor werken wij samen met enkele geselecteerde partners, die uw hekwerk van metaal van een afwerking naar wens kunnen voorzien. Omdat alle communicatie via ons verloopt, kunt eenvoudig een kant en klaar metalen hekwerk bij ons bestellen. Zo heeft u slechts één contactpersoon en zorgen wij ervoor dat uw metalen hek van A tot Z wordt gemaakt.

VAKO: metalen hekwerk op maat

Wie een metalen hekwerk nodig heeft voor een infrastructuurproject kan bij ons terecht. Wij zorgen altijd voor kwalitatief maatwerk en korte levertijden. Dit zijn alle voordelen op een rijtje:

 • Deskundig advies
 • Wij denken met u mee
 • Korte levertijden
 • Jarenlange ervaring
 • Creatieve oplossingen
 • Kwalitatief maatwerk
 • Hydrauliek specialist

Metalen hek laten maken? Bel gerust.

Heeft u een metalen hek nodig? Zoals een reling boven een duiker of leuningen voor een trapwerk bij een brug? Dan kunnen wij u helpen! Neem gerust contact met ons op bij vragen of een vrijblijvende offerte op maat. Hiervoor belt u naar 071 – 341 07 05, stuurt u een e-mail naar info@vakotransportsystems.nl of vult u ons contactformulier in. U kunt rekenen op een snelle reactie.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN