skip to Main Content

Metalen poort

Metalen poort laten maken

Heeft u een maatwerk metalen poort nodig voor uw infrastructuurproject? Neem dan contact op met VAKO Transport Systems om deze op maat te laten maken. Geef de maten aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat u op het afgesproken tijdstip over een metalen poort op maat beschikt. Wij hebben jarenlange ervaring in de transportsector en GWW (Grond, Weg en Waterbouw) en beschikken over ervaren vakmensen die graag een stapje extra zetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Meer weten over het laten maken van een metalen poort? Bel ons vrijblijvend voor een offerte op maat of om een vraag te stellen.

Maatwerk metalen poort

Metalen poort nodig voor een infrastructuurproject? Dan kunnen wij u helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het maken van metalen constructies voor de transportsector en voor de GWW kunnen wij nagenoeg alle constructies met met staal en/of hydrauliek voor u op maat maken, waaronder een poort van metaal. Doordat we over een eigen werkplaats, ervaren engineers en vakmensen beschikken kunt u altijd vertrouwen op maatwerk.

Eigen tekenkamer

Wij beschikken over een eigen tekenkamer met ervaren engineers. Zij zijn u graag van dienst als u deskundig advies nodig heeft of hulp bij het ontwerpen van een metalen poort op maat voor uw project. Ook kunnen ze uw ontwerpen vertalen naar een technische tekening en verder uitwerken naar werktekeningen voor de productie.

Beschermd tegen de elementen

Een duurzame en onderhoudsvrije metalen poort, heeft een afwerklaag nodig om deze te beschermen tegen de elementen. Ook zorgt dit voor een mooier uiterlijk. Hiervoor werken wij samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners die hierin zijn gespecialiseerd. Zo kunnen we u een afwerking naar wens aanbieden waardoor uw maatwerk metalen poort jarenlang beschermd is tegen weer en water. Zo kunt u bij ons een poort van metaal van tekening tot gereed eindproduct bestellen.

VAKO: gespecialiseerd in metalen poorten op maat

Metalen poort op maat laten maken voor uw project? Dan gaat u natuurlijk naar VAKO! Dit zijn de voordelen:

 • Creatieve oplossingen
 • Wij denken met u mee
 • Kwalitatief maatwerk
 • Korte levertijden
 • Hydrauliek specialist
 • Jarenlange ervaring
 • Deskundig advies

Metalen poort nodig? Gratis offerte.

Zoekt u een bedrijf dat kwalitatief maatwerk biedt bij het laten maken van een metalen poort? Dat met u meedenkt en ook nog eens korte levertijden biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. U kunt ons bellen op 071 – 341 07 05, een e-mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl of ons contactformulier invullen. Wij zorgen voor een snelle reactie.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN