skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!
Multimodaal Transport

Multimodaal transport (perfecte combinatie tussen truck, trein en schip)

 • Blog

multimodaal transport

Misschien heeft u er al eens van gehoord: multimodaal transport. Multimodaal transport door Vako Transport Systems is snel, efficiënt, naadloos en ook nog eens maatschappelijk verantwoord. Maar wat is multimodaal transport nou precies en waarom zou u juist hiervoor moeten kiezen? In dit blog leest u alles over multimodaal transport.

Waarom multimodaal transport?

Multimodaal transport betekent dat diverse transportmiddelen worden gebruikt in één enkele transportboeking. Dat houdt in dat een vracht vanaf herkomst naar de eindbestemming wordt vervoerd door middel van verschillende soorten transport onder één contract. Zo is dus één vrachtvervoerder verantwoordelijk voor het complete transport met al zijn middelen tijdens het complete vervoer.

Breed in te zetten vakmensen

Bij Vako Transport Systems zien onze ervaren en getrainde vakmensen erop toe dat u wordt geholpen met grote deskundigheid als het aankomt op multimodaal transport. Van startpunt tot eindbestemming. Met onze jarenlange ervaring en overige expertise, weten we alles van het transport van goederen en andere logistieke diensten.

Kies voor flexibiliteit

Door te kiezen voor multimodale transportdiensten, kiest u voor snel, efficiënt en milieuvriendelijk transport. Met het oog op de huidige MVO-trend is dat altijd een verstandige keuze om te maken. Ook is het een voordeel, dat u voor elk deel van uw zending, vervoerders kunt selecteren op basis van de prijs of dienst. Zo heeft u ruime keuze en kunt u makkelijk switchen wanneer er ontevredenheden zijn qua apparatuur en/of capaciteit.

Divers vervoer, minder uitstoot

Met multimodaal transport bent u aanzienlijk milieuvriendelijker uit in het vervoer van uw goederen. Dit omdat er een perfecte combinatie gemaakt kan worden tussen truck, trein en schip. Vooral met transport via het spoor bent u milieuvriendelijk bezig. Dit heeft namelijk de volgende voordelen:

 • Tot 95% minder uitstoot van koolwaterstof
 • Tot 90% minder uitstoot van kooldioxide
 • Tot 76% minder uitstoot van zwaveldioxide
 • Tot 95% minder uitstoot van stikstofoxide
 • Tot 90% minder uitstoot van deeltjes

Meer weten? Neem contact op met Vako Transport Systems

Vako Transport Systems hoopt u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de kansen die multimodaal transport biedt. Als u op zoek bent naar transport of andere oplossingen voor uw logistieke zaken, bekijk dan onze containersystemen. Of neem gerust contact op, door hier op de site het contactformulier in te vullen of te bellen naar a href=tel:0713410705>071 – 341 07 05. Ook kunt u een mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN