skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Veilig vervoeren met een goed afdeksysteem

 • Blog

Het belang van afdeksystemen

Op veel plaatsen is het een bekend gezicht, voertuigen die over de weg rijden met een onafgedekte lading. Dit is voornamelijk in België veel terug te zien en toch is het verplicht dat de lading niet uit het voertuig valt. Het belang van het afdekken van een lading heeft diverse redenen. In dit blog gaat Vako Transport Systems dieper in op de redenen waarom een goed afdeksysteem voor uw voertuig belangrijk is.

Voorkom boetes met afdeksysteem

Door de lading van uw voertuig af te dekken voorkomt u flinke boetes. Daarom is het zo vreemd dat nog niet alle ondernemers een goed afdeksysteem voor hun voertuig hebben. Want naast het voorkomen van een boete, heeft een afdeksysteem ook andere voordelen. Daar gaat Vako Transport Systems dieper voor u op in. Lees snel verder!

Veiligheid van een goed afdeksysteem

Hoe wij het ook wenden of keren, een afgedekte lading is hoe dan ook altijd veilig. Dankzij het goede afdeksysteem beschermt u uzelf maar ook uw medewerkers en mensen in het verkeer. Wilt u graag een zeer veilig afdeksysteem voor voertuig? Dat kan met de manuele of elektrische aangestuurde afdeksystemen van Vako Transport Systems. Deze producten worden op maat gemaakt, zodat ze precies op uw voertuig, container, laadbak of kipper passen.

Geen valrisico’s dankzij Vako Transport Systems

Met de manuele of elektrische afdeksystemen van Vako Transport Systems hoeft er niet meer op de container geklommen te worden. Hiermee worden u en uw werknemers/medewerkers beschermt, het valrisico wordt hierdoor verlaagd naar 0 procent. Wees verstandig en kies altijd voor veiligheid, kies voor Vako Transport Systems!

Voorzorgsmaatregelingen van lading

Of u nu wel of geen afdeksysteem op uw voertuig, container, laadbak of kipper laat plaatsen, let er op dat uw lading nooit een gevaar op de weg kan worden. Zorg er dus voor dat de lading bij hevige wind niet van uw voertuig af kan waaien. Ladingen op de weg kunnen namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Heeft u een lading bestaande uit kleine delen? Dan kunt u overwegen om de container niet helemaal tot de rand te vullen. Op deze manier creëert u een barrière om opwaaiende delen tegen te houden.

Meer weten over brandstof besparen door een goed afdeksysteem?

Vako Transport Systems hoopt u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over het nut van afdeksystemen. Als u op zoek bent naar transport of andere oplossingen voor uw logistieke zaken, bekijk dan onze kipper afdeksysteem. Of neem gerust contact op, door hier op de site het contactformulier in te vullen of te bellen naar 071 – 341 07 05. Ook kunt u een mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN