skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Staal lassen

Maatwerk staal lassen

Wilt u nauwkeurig onderdelen van staal laten lassen? Voor het laten maken van een stalen constructie op maat kunt u het beste terecht bij VAKO Transport Systems. Onze ervaren lassers beheersen het lassen tot in de puntjes en werken uiterst nauwkeurig. Het verbinden van twee onderdelen of het lassen van een uitgebreide samenstelling, wij zorgen altijd voor maatwerk. Zowel een enkel onderdeel als de productie van grotere aantallen is mogelijk. Ook werken we snel en bekwaam waardoor de levertijden kort zijn. Heeft u een opdracht voor ons? Twijfel niet en neem direct vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.

Staalconstructie op maat

Behalve voor het laten lassen van staal, kunt u ook bij ons terecht voor het lassen van RVS en aluminium. Dit kan van alles zijn. Zo hebben wij niet alleen ervaring met onze eigen producten, maar zijn we ook bedreven in het op maat lassen van staalconstructies voor de grond, weg en waterbouw en lassen we zowel losse producten van staal als grotere aantallen. Wij kunnen alles voor u maken of op maat maken. U vraagt, wij lassen!

Eigen tekenkamer

Heeft u twijfels of wilt u graag professioneel advies? De ervaren engineers van onze tekenkamer denken graag met u mee. Zij zijn goed opgeleid, beschikken over jarenlange ervaring en vinden altijd een creatieve oplossing voor uw probleem. Ook het maken van een technische tekening of deze omzetten naar werktekeningen is geen enkel probleem.

Uitmuntend laswerk

Onze lassers hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat zij op het gebied van staal lassen maatwerk bieden als geen ander. Wilt u een staal constructie op maat? Zij lassen uw onderdelen snel en bekwaam volgens de opgegeven maten.

Alles onder één dak

Ook voor de afwerking van maatwerk onderdelen van staal kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over betrouwbare partners die uw product van de gewenste afwerking kunnen voorzien. Zo kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing van ontwerp tot volledig afgewerkt product. Tot slot hoeft u bij ons maar met één partij te communiceren.

VAKO: wij lassen staal op maat

Staalconstructie laten maken met behulp van lassen? Dan kunt u terecht bij VAKO. Wij werken snel en vakkundig, maar er zijn meer voordelen. U denkt hierbij aan:

 • Creatieve oplossingen
 • Jarenlange ervaring
 • Wij denken met u mee
 • Kwalitatief maatwerk
 • Hydrauliek specialist
 • Deskundig advies
 • Korte levertijden

Staal lassen? Bel ons voor maatwerk!

Bent u op zoek naar een lasbedrijf dat maatwerk biedt? Dan helpen wij u verder. Neem contact op en profiteer van onze korte levertijden en jarenlange ervaring. Voor aanvullende informatie of een offerte belt u naar 071 – 341 07 05, stuurt u een e-mail naar info@vakotransportsystems.nl of vult u het contactformulier in. Wij reageren altijd snel.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN