skip to Main Content

Stalen constructie

Stalen constructie op maat laten maken

Wilt u een staalconstructie op maat laten maken? Bij VAKO Transport Systems rekent u altijd op maatwerk en korte levertijden. U kunt de stalen onderdelen zelf aanleveren of door ons laten maken. De samenstelling wordt vervolgens in elkaar gelast door door onze ervaren lasspecialisten. Onze lassers kunnen zowel met aluminium, staal als RVS uit de voeten. Wij hebben veel ervaring in de transportsector en de grond, weg en waterbouw, maar ook een andere stalen constructies zijn mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het maken van een staalconstructie op maat.

Waarom een staalconstructie door ons laten maken?

 • Creatieve klantgerichte maatwerkoplossingen;
 • We denken met u mee en geven deskundig advies;
 • De producten zijn onderhoudsarm;
 • Een eigen serviceafdeling voor aanpassingen en reparaties;
 • Jarenlange kennis en ervaring.

Waarom een staalconstructie door ons laten maken?

 • Creatieve klantgerichte maatwerkoplossingen;
 • We denken met u mee en geven deskundig advies;
 • De producten zijn onderhoudsarm;
 • Een eigen serviceafdeling voor aanpassingen en reparaties;
 • Jarenlange kennis en ervaring.

Altijd maatwerk

Maatwerk stalen constructie nodig? Bij ons kunt u terecht voor een staalconstructie op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van staalconstructies voor de grond, weg en waterbouw en de transportsector. Maar u kunt bij ons terecht voor alle constructies die staal en/of hydrauliek bevatten. Lever de onderdelen zelf aan of laat ze door ons maken. Onze professionals zorgen hoe dan ook voor een eindproduct van topkwaliteit.

Deskundig advies

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het ontwerpen van uw stalen constructie? Wij beschikken over een eigen tekenkamer met ervaren engineers, die u graag helpen bij het vinden van een oplossing. Ook kunnen ze u helpen met het omzetten van uw idee of ontwerp naar een technische tekening en werktekeningen.

maatwerk staalconstructie

Jarenlange laservaring o.a. stalen constructies

Voor het lassen een staalconstructie op maat, kunt u vertrouwen op onze lassers. Zij zijn bedreven in het lassen van staal, aluminium en RVS en werken altijd uiterst nauwkeurig. Dankzij hun jarenlange ervaring is uw staalconstructie snel gereed zonder in te boeten op nauwkeurigheid.

Speciale afwerking

Natuurlijk wilt u ook dat uw stalen constructie er mooi uitziet en beschermd is tegen de elementen. Door samen te werken met enkele zorgvuldig geselecteerde partners, kunnen wij uw constructie van staal iedere gewenste finish geven die u wilt. Zo kunt u bij ons een staalconstructie van A tot Z laten maken zonder dat u nog met andere partijen hoeft te onderhandelen.

Stalen constructie nodig? Bel ons.

Wilt u een staalconstructie op maat laten lassen? Voor meer informatie en/of een gratis offerte belt u ons vrijblijvend op 071 – 341 07 05, kunt u een e-mail sturen naar info@vakotransportsystems.nl of ons contactformulier invullen. U kunt rekenen op een snelle reactie.

Referentie Objecten

Onze Referentie objecten geven u een goed beeld van onze kwaliteiten.

Contact opnemen

INFORMATIE OF OFFERTE AANVRAGEN

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN