skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Commercieel medewerker Binnendienst.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!

Transportkosten verlagen door over te stappen op bulktransport

 • Blog

Profiteren van overstappen op bulktransport

Wilt u als bedrijf graag uw transportkosten verlagen? Dat kan door over te stappen op bulktransport. Vako Transport Systems legt u in dit blog uit hoe dit werkt. Door over te stappen op een andere vorm van transport is de kans aanwezig dat u minder geld per jaar kwijt bent, zoals bij bulktransport. Bulktransport wordt ook wel bulkverzending genoemd. Wat dit precies inhoudt leest u in dit blog.

Voorbereiden op storingen

Tegenwoordig zijn er veel uitdagingen in de wereld, zoals dat we op het moment verschillende verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen ondervinden. Helaas zal dit probleem nog wel even duren. Door uw bedrijf aan te passen kunt u voorkomen dat u veel geld verliest. Ook moet u erop voorbereiden dat dergelijke storingen nog wel vaker terug zullen komen. Pas dus uw strategische focus aan en haal uw voordeel uit deze problemen.

Havencongestie

Minder capaciteit en een grotere vraag naar containers hebben ervoor gezorgd dat containerprijzen de pan uit rijzen. Het is dus lastig om een plekje te bemachtigen op een van deze containerschepen. Door over te schakelen op bulkvervoer kunt u deze obstakels vermijden. Tegenwoordig kunnen schepen die in de haven aankomen hun lading niet laden of lossen. Hier wilt u natuurlijk geen onderdeel van zijn. Dit is niet alleen vervelend voor u, maar uw producten zullen daardoor ook vaker niet op tijd aankomen bij uw klanten. Dit wordt ook wel havencongestie genoemd. Dat maakt vervoer van uw spullen dus vrij lastig.

Duurzaam vervoer kiezen

Door voor een duurzamere manier te kiezen, iets wat in deze tijden erg wordt gewaardeerd, kunt u ook veel geld besparen. Denk hierbij aan de deep-sea terminal, inlandterminal of aan binnenvaart of spoorvervoer. Door uw grote zending in een bulkcarrier te vervoeren, vermijdt u de overvolle en gecontroleerde containermarkt. Dit bespaart u ruimte, geld en administratie. Ook kunt u op uw website bijvoorbeeld vermelden dat u doet aan een duurzame manier van vervoeren. Dit zullen uw klanten zeker waarderen.

Meer weten over bulktransport?

Maak het uzelf dus makkelijker en doe goed onderzoek naar de mogelijkheden en voordelen van bulkvervoer. U zult al snel zien dat dit een handige stap is om te maken. Wij weten dat een grote overstap eng kan zijn. Daarom kunt u vrijblijvend contact opnemen met de experts van Vako Transport Systems. Wij beantwoorden graag uw vragen. Bel naar 071 – 341 07 05 of stuur een ons mail via info@vakotransportsystems.nl.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN