skip to Main Content

VAKO Transport Systems levert steillader aan Novozymes North America Inc.

Onlangs heeft VAKO Transport Systems BV een steillader voor Novozymes North America Inc. klaargemaakt voor transport naar de USA.

Hoewel de trailer nog niet is aangekomen is de USA is het altijd een bijzonder moment als de trailer wordt afgeleverd in de haven. Na een overtocht van ongeveer twee weken zal de steillader worden overhandigd aan de klant. Helaas kunnen we daar als gevolg van de Covid-19 pandemie niet bij aanwezig zijn.

Novozymes is wereldleider op het gebied van bioinnovatie. Novozymes werkt samen met diverse partners om nieuwe oplossingen te innoveren en industrieën over de hele wereld te heroverwegen. Haar industriële enzymen, micro-organismen, biopolymeren en andere eiwitten stellen haar klanten in staat om efficiënter gebruik van grondstoffen te bereiken, het energieverbruik te verminderen, traditionele chemicaliën te vervangen door duurzamere alternatieven en producten van hogere kwaliteit aan te bieden. Ze heroverwegen elke dag alledaagse producten.

Het bedrijf heeft activiteiten over de hele wereld, waaronder in China, India, Brazilië, Argentinië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada.

 

Back To Top

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter en
wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    MAIL ONS
    BEL ONS
    OFFERTE AANVRAGEN