skip to Main Content
Zin om bij ons te komen werken? Wij zoeken een Carrosseriebouwer/Hydrauliek monteur en een lasser/Constructiebankwerker.
Kijk nu bijvacatures en reageer snel!
Hekwerk Metaal Voordeel

Voordelen van metalen hekwerk

 • Blog

Stabiele en stijlvolle manier van beveiligen

Voor het bieden van veiligheid en de nodige privacy kiezen veel bedrijven en particulieren voor het plaatsen van een metalen hekwerk rond hun tuin, bedrijventerrein of fabriekslocatie. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Met een metalen hek heeft u diverse plaatsingsmogelijkheden en andere voordelen. Een metalen hek is namelijk redelijk eenvoudig te monteren, is in vele soorten maten te produceren en er is een goede combinatie van stabiliteit en stijl mogelijk. Daarom gaan we in dit blog verder in op de voordelen van een metalen hekwerk.

Stabiele en stijlvolle hekwerken in vele soorten en maten

Bij VAKO Transport Systems zijn wij gespecialiseerd in de productie van metalen hekwerken. Die maken wij zelfs op maat. Dat start bijvoorbeeld met een ‘gewoon’ hekwerk’ tot aan het leveren van een reling boven een duiker of leuningen voor een trapwerk bij een brug. Wij leveren metalen hekwerken van aluminium, staal en rvs. Daarvoor hebben wij ervaren engineers en metaal lassers in huis. Alle reden dus om te profiteren van de kennis en kunde van onze vakmensen en de voordelen van metalen hekwerken.

Meer dan een terrein afbakenen

Een metalen hekwerk is niet per se een log hek om een terrein heen, om het af te bakenen en indringers buiten te houden. Het voordeel van een metalen omheining is wel dat het overal te plaatsen is en in diverse hoogtes en kwaliteiten te produceren is. Maar een metalen hekwerk is meer dan dat. Zo kunt u een metalen hekwerk nodig hebben voor bijvoorbeeld een infrastructuurproject. Wij hebben jarenlange ervaring met maatwerk in de grond-, weg- en waterbouw en de transportsector. Maar ook met andere oersterke constructies die staal of hydrauliek bevatten, deze maken wij op maat in onze eigen werkplaats.

Sterk en weerbestendig

Los van de kwaliteit, de sterkte en de vele mogelijkheden van een hoogwaardig metalen hekwerk, weet u dat deze constructie altijd weerbestendig is. De elementen hebben er geen tot nauwelijks invloed op. Hierdoor weet u dat een metalen hekwerk tot in lengte van jaren zijn kwaliteit blijft behouden en zijn werk kan doen. En…hij is onderhoudsvrij!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze metalen hekwerken? Of wilt u een metalen hek op maat bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel daarvoor naar 071 – 341 07 05 of stuur ons een mail via info@vakotransportsystems.nl.

Meer Informatie?

Neem contact op voor de vele mogelijkheden

Heeft u vragen of een maatwerk product in gedachten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

  Back To Top

  Bel mij terug

  Laat uw telefoonnummer achter en
  wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

   MAIL ONS
   BEL ONS
   OFFERTE AANVRAGEN